Filter

het moet koel blijven maar word niet in koeling vervoert

het word op een hete dag bezorgt zonder koeling ,komt dus warm aan daar mag nog wel aandacht aan besteed worden , dit zou b.v in een koelbox achtig iets bezorgd moeten worden , verder is alles perfect . bedrijf heeft me geantwoord en waarin het vervoert word daarin is het koel en kan het de reis dus maken .Bedankt eco stijl

Aankoop aaltjes werkt

Grote gatten in de grasmat, ook bruine stukken gazon. Conclusie, engerlingen onder het gazon. Behandelen met aaltjes heeft goed geholpen .

Werkt niet (meer)

Vorig jaar hebben we de aaltjes van ecostyle gebruikt en dit leek erg goed te werken. Dit jaar hadden we weer veel mieren dus opnieuw de aaltjes besteld. Na een aantal weken hebben we nog steeds erg veel mieren. Op de 2e dag na het toepassen heeft het erg veel geregend dus we dachten dat dat de oorzaak was. Opnieuw besteld en toegepast en dit keer heeft het niet veel geregend. Na een aantal weken zien we nog steeds erg veel mieren dus het lijkt erop dat de huidige batch aaltjes van ecostyle niet goed is.

Prima artikel met trage bezorging

Artikel was prima. Goed verpakt. Heldere gebruiksaanwijzing. In plaats van 'de volgende dag' werd het artikel vier dagen later bezorgd.

De aaltjes doen hun werk goed

De toelichting gevolgd

Hoopvol, maar ik zie geen larven…

Ik was hoopvol, heb ze losgelaten vanuit de zakjes, maar vervolgens niets meer gezien. Wellicht zijn de larven er nog en moet ik nog wachten, maar tot nu toe is er nog niets….

Zowel het product als wel het telefonisch contact is uitstekend.

De larven tegen de mugjes doet zijn werk uitstekend. Jammer dat het zo duur is. Telefonisch contact opgenomen en de dame die mij te woord stond was zeer behulpzaam en aardig. Dus ik ben tevreden. Een kleine tip: dit feedbackformulier mag beknopter.

Goed product en snelle levering!

Goede voorlichting gekregen bij het tuincentrum over rouwvliegjes bij kamerplanten, daarna product besteld dat snel en goed verpakt en met duidelijke handleiding geleverd werd.

De aaltjes zijn helaas niet DE oplossing

Aaltjes besteld tegen de rouwvliegjes, maar dit is helaas niet de oplossing. De kuur herhaald maar nog steeds last van die vervelende vliegjes.

Snelle levering en lange houdbaarheid

Top, boven verwachting

Ondanks een belemmering vanwege een fout mijnerzijds toch prima opgelost. Dank.

Snel geleverd en duidelijke instructie

roofmijt

Het is nog even afwachten of de roofmijt zich kan doorzetten

Prima service!

Snel geleverd met duidelijke gebruiksinstructies.

Excellent

Goede producten, snelle bezorging en extra service. Topbedrijf.

Zeer snelle levering, goede voorlichting. In mijn geval gebruik van "aaltjes" Ook resultaat verbluffend goed, geen engerlingen meer en gazon groeit weer!

Langere levertijd DHL en 30% dode larven van de levering.

Helaas door een fout bij de postsortering duurde de levering 2 dagen langer dan aangegeven bij bestelling. Dat is voor mij geen probleem maar bij aankomst waren 30% van de larven niet meer in leven. De overige nog levende heb ik uitgezet. De bladluizen plaag is grotendeels weg maar heb momenteel nog maar 2 van de 50 aanwezige larven meer in dienst. Misschien is het nodig in de toekomst om mijn fruitbomen nog eens te behandelen.

Pakketje is niet koel gebleven door bezorging in de brievenbus

Helaas hebben de aaltjes hun werk niet gedaan, omdat het pakje in de brievenbus is bezorgd. We hebben het daarna gelijk gebruikt en elke dag gesproeid, maar we zien alleen een verslechtering. Jammer, de vorige keer is het wel goed gegaan.

Heeft niet geholpen

Heeft niet geholpen, duur in aankoop

Halve bestelling

Een deel van de bestelling is bezorgd. Echter kreeg ik geen track en tracecode van DHL. De andere helft van de bestelling is nooit geleverd. EcoStyle reageert helaas niet meer op mijn mails.

Duidelijke informatie over het product (werking, houdbaarheid etc.) Bestelproces ging ook makkelijk en snel binnen!

Op tijd geleverd, keurig verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing

Gebruik het product (aaltjes tegen engerlingen in het gras) al een aantal jaren, in het algemeen met veel succes.

Goede producten slechte webwinkel die het zelden doet

Spullen prima maar de website een nachtmerrie. Welkoop is een betere keuze.

Jaren lang goed, dit keer bezorging slecht

Tot tweemaal toe beloofde DHL 't pakket te brengen. Maar de eerste keer hadden ze 'pakketje niet bij zich, de tweede keer kwamen ze helemaal niet. Steeds probeerde EcoStyle 't op te lossen - zonder succes. Pas de derde keer, met het tweede pakje, kwam 't op tijd aan.

Snelle verzending

1 Ecomunitypark