In de mail stond het verkeerde product onder een linkje, het ging hier om aaltjes tegen taxuskevers. Ik kreeg aaltjes tegen engerlingen. Telefoniste verklaarde dat dat ook werkte. Dat hoop ik dan maar.
Pluspunten
Hele goede ecologisch verantwoorde ideeen over bestrijding van plagen. Duidelijke website.
VerbeterpuntenMail sturen zodra artikel verzonden is, zoals bijna elke webshop doet.
Pluspunten
Milieuvriendelijke manier van luizen bestrijding
VerbeterpuntenDe zakjes voor de lieveheersbeest larven is waterdicht, zodat bij regen de zakjes vollopen en de larven verdrinken. Dit was bij ons het geval. De avond van de levering zijn de zakjes met larven en substraat met droog weer in de boom opgehangen. De volgende ochtend is het gaan regen en zaten de zakjes inclusief larven in een waterbad
Pluspunten
Natuurlijke voeding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij de eerste zending larven bleken veel dode larven te zitten. Eigenlijk niet de schuld van het bedrijf maar van het postbedrijf. Ik kreeg daarom nog een tweede zending thuis.
VerbeterpuntenChecken of het postbedrijf zijn werk wel goed doet.
Pluspunten
Excellent customer service
Pluspunten
Op de levering van het product valt niets aan te merken, De bewaarinstructie is verbeterd na mijn opmerking( moet in de koelkast als je het niet direct wilt gebruiken)
VerbeterpuntenDat de aaltjesval tegen taxuskever in de koelkast bewaard moet worden tot gebruik had op de verzendverpakking moeten staan. Ik had dat graag al willen weten voordat ik het pakje uitpakte. Dat had nu eerst een kleine week in de schuur gelegen en werkte niet meer. Na reclame kreeg ik gratis een nieuwe. Voorlichting zou men verbeteren. Goede service dus.
Zijn er niet
graag betere uitleg over hoe de zakjes op te hangen van larven van lieveheersbeestje. Helaas alles mislukt ivm regen die in de zakjes bleef hangen
Pluspunten
Snelle levering en het product werkte erg goed, maar net niet perfect.
Verbeterpunten-
Pluspunten
ik kreeg een mailtje nav een vraag die ik gesteld had. Ik vroeg of het product later geleverd kon worden. Ik kreeg het echter direct.
Verbeterpuntenik kan nog niet zeggen of het product aan de verwachtingen voldoet omdat dat even duurt.
snelheid van leveren
Helaas hebben de aaltjes totaal niet geholpen, heb nog steeds rouwvliegjes rondvliegen. Dat terwijl er overal vliegenvallen staan. Ben echt ten einde raad
Pluspunten
Duidelijk site, komen afspraken na...
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
supersnel geleverd en hopelijk snel van de rouwvliegen af!
Hallo Marit, dank voor je feedback op Kiyoh! Groet, Nienke
Pluspunten
VerbeterpuntenDe larven zijn niet houdbaar in de koelkast zoals in de gegevens staat. Na twee dagen in de koelkast waren bijna al larven dood. Helaas.
Hallo! De larven zijn tot max. 2 dagen houdbaar in de koelkast. Hoe heb je geconstateerd dat ze dood waren? Ik hoor het graag! Groet, Nienke
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM