Pluspunten
Duidelijke communicatie over de levering
VerbeterpuntenIk had meerdere type aaltjes besteld. Deze waren alleen gelabeld met de Latijnse naam. Zou fijn zijn als er ook duidelijk op stond voor welke toepassing ze te gebruiken zijn.
Pluspunten
Goede klantenservice
Lever een produkt dat doet wat het beloofd
Pluspunten
echt top produkten
Pluspunten
Snel en accuraat
niet na 1 dag al vragen of het werkt. Daar is meer tijd voor nodig Pummeltjes!!!
Pluspunten
Snelle levering, goed advies
Pluspunten
Goed, duidelijk, snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het pakket lieveheersbeestje-larven zag er keurig uit, lijken allemaal te leven en hun werk te gaan doen in mijn tuin.
VerbeterpuntenIk ontving een mail met daarin de boodschap dat het pakket een week later verzonden zou worden ivm grote vraag naar mijn bestelde beestjes. Diezelfde week zat het pakket tóch in de bus. Heel fijn natuurlijk, maar volgens jullie moeten de beestjes zsm worden bewaard/uitgezet en dergelijke, dus was dit spannend geweest als ik een paar dagen later pas mijn post had gecheckt (!!). Beetje rommelig in de communicatie wat mij betreft.
Pluspunten
Goede support als je telefonisch om advies vraagt! Is vandaag de dag een zeldzaamheid.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik kan er nog niet een goede beoordeling over geven aangezien ik eerst het resultaat moet afwachten.
Moet het product nou wel of niet in de koeling bewaard worden? Dit is niet duidelijk.
Pluspunten
Verbeterpuntenproduct totaal niet wat beloofd is, weken later nog geen larf gezien en alles wel gedaan volgens de richtlijnen. weggegooid geld helaas.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenDe levertijd wordt niet gehaald. Misschien Postnl aanspreken.
Hi Saskia! Dank voor de feedback; hetgeen jij noemt is bij ons bekend. Helaas zijn we soms afhankelijk van derden. We zijn ermee bezig om de zendingen sneller op hun plek te krijgen. Excuus voor de vertraging! Groet, Nienke
Pluspunten
Overzichtelijke site. Eenvoudig te bestellen. Levering volgens afspraak.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Fijn dat uitproberen!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed dat er dit soort bedrijven bestaan om je tuin natuurvriendelijk te kunnen inrichten.
VerbeterpuntenUitleg over hoe het product te gebruiken mag wel wat uitgebreider. Je moet de lieveheersbeestjes larven in een zakje doen en ophangen. Maar waar dan en hoe snel werkt het? En wat als er niets gebeurt? Wat is er dan mis gegaan? Iets meer uitleg zal hierin niet misstaan.
Hi Janneke, dank voor je waardevolle feedback! Ik geef dit door intern zodat we in de toekomst hopelijk een meer uitgebreide en heldere gebruiksaanwijzing kunnen maken. Groet, Nienke
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM