Filter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies ontvangen via contact met meewerken. Melding als aaltjes beschikbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het werkt zeker voor 90% tegen rouwmuggen ik heb door dit te gebruiken al mijn bloembollen rouwmug vrij gekregen ik ben er zeer tevreden over vanaf nu alleen nog maar insecten tegen insecten Dus geen gif meer nodig

Een net iets snellere levertijd maar dat is altijd lastig met iets levends Het zou misschien wel handig zijn als de verpakking in porties zou worden verdeeld zodat je niet in 1 keer alles hoeft aan te breken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed product, de oerbalans!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, proefzakjes zijn handig om te kijken of je hond het ook echt eet. Goede informatie op de website.

Pluspunten

In de mail die aankondigde dat een product beschikbaar was, werkte de link niet correct. Na een telefoontje kreeg een goede link.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik werd wel vriendelijk te woord gestaan, maar de belofte om het al betaalde pakketje alsnog te sturen is niet waar gemaakt!

Ik had 2 proefpakketjes besteld en maar 1 gekregen, terwijl wel beide betaald zijn. Het is maar een klein bedrag, maar toch! Ik heb jullie hiervoor gebeld, waarbij beloofd werd dat ik het proefpakketje gewrichten kat alsnog zou krijgen gestuurd, dat is al 2 weken geleden en nog steeds niets ontvangen! Heel jammer! Het gaat hier dus op meerdere gebieden mis!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was niet aangekomen en er werd direct een nieuw pakketje verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aangekondigd wanneer ik een artikel weer kon kopen en daaraan herinnerd worden was heel prettig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

2 zakjes besteld, tot op heden niet ontvangen....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel afgehandeld, nadat ik mijn bestelling niet ontvangen had.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en fijne uitleg over de producten.

Pluspunten

Reageren op mail en berichten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi ideaal en top verzending.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk order proces, gemakkelijk en snelle levering. Beetje jammer alleen dat als ik hetzelfde product via de site van Hornbach had besteld, wat daarna vanuit ECOstyle verstuurd zou worden, net als nu, ik goedkoper uit was geweest

Zorg ervoor dat je eigen directe klanten niet meer betalen dan via anderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop en snelle en correcte levering

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie over verzending en tijdstip van leveren

voldoende, een redelijke ervaring

Het pakje wordt verstuurd met postnl. In het adresvakje staat boven het adres dat het pakje onder de 7 graden gehouden dient te worden. Dit zag de bezorger niet. Misschien grote oranje sticker op het pakje?? Het ligt in zijn bus die ook warmer is dan 7 graden. Zonde van het produkt. Of zie ik dit verkeerd???

zeer slecht, onaanvaardbaar

De aaltjes tegen de larven van varenrouwmuggen hebben niet geholpen. Heb alles uitgevoerd volgens de gebruiksaanwijzing maar een week later zaten er nog veel meer larven dan voorheen in de bloempot Daarnaast had ik de aaltjes niet de volgende werkdag binnen maar pas drie dagen na bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik kreeg geen bericht dat de bestelling verzonden was. Als je aaltjes bestelt, die koel bewaard moeten worden, is het wel handig om te weten wanneer ze op de mat vallen.

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM