Filter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellen is gemakkelijk bestelling is snel en goed afgeleverd, prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bestelling

Duidelijkheid over de houdbaarheid van de aaltjes. Wij wisten niet dat dit aan de orde was. Anders hadden we later besteld. We wilden graag 4 weken na de vlucht gaan verspreiden. We zagen toen we dit gingen doen (11-6) dat de aaltjes eigenlijk al over datum waren (7-6). Het is handige als dit ook elders gecommuniceerd wordt, en niet alleen op het plastic pakje in het kartonnen pakje; dus dat je het pas ziet als je het uitpakt om het te gaan gebruiken. Maar ook in de instructies. We weten nu niet zeker of de aaltjes nog 'levensvatbaar' waren. We hebben ze wel steeds in de koeling bewaard.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering

Qua communicatie valt er nog een hoop te verbeteren. Toen ik het pakket openmaakte stond er groot bovenaan de brief: gekoeld bewaren. Jammer dat ik hier niet eerder op ben gewezen aangezien het pakket een aantal dagen in de brievenbus heeft gezeten. Als ik dat had geweten dan was ik hier natuurlijk attenter op geweest. Ook staan er geen labels op de emelten, waardoor ik niet weet welke voor wat bedoeld zijn. Lastig... Qua werking is het te vroeg om nog iets te zeggen. Ik weet niet of het wel gaat werken omdat het niet gekoeld is bewaard voor een aantal dagen.

Pluspunten

Reageren op mail. Nog geen reactie vernomen... heb besteld via de site maar deze was fout.. direct een mailtje gestuurd naar niets vernomen.. ( 5 min later) wilde n ander produkt( zelfde prijs).. simpele aanpassing.. nu dit produkt toch geprobeerd maar twijfel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Wel prijzig

Aaltjes tegen pissebedden gekocht. Ze vinden het reuze gezellig met zijn allen maar dood gaan ze er niet van. Zonde van het geld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

reactie op mijn vraag to the point zeer tevreden met aaltjes ter bestrijding buxusmotrups

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Middel werkt perfect, geen last meer van vliegjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geven prima advies, doen moeite voor je om je zo goed mogelijk te helpen. Snelle levering, volgende dag al in de bus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles prima. Geen problemen, snel geleverd, maden lijken te werken want de vliegjes zijn zo goed als weg.

Je moet wel in één keer veel maden afnemen. We hadden genoeg voor 10 m2 geloof ik, terwijl ik enkel voor mijn kamerplanten nodig had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en milieuvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

komt groen/ milieuvriendelijk over

bestelling voor 12.00 uur de volgende werkdag in huis hopelijk. Prijsstelling is fors, hopelijk ook aaltjes te bestellen in hoeveel 150m2, en niet 100m2 en 50m2 want dan wodt het veeeeeel te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het werkt uitstekend en prima produkten dat gelevert woord

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

als ik iets vraag krijg ik antwoord en de bestelling kwam keurig binen de beloofde tijd.

bestelde producten kunnen ophalen bij een afhaalpunt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie was erg goed. Ik stuurde een mail en kreeg snel kloppend correct antwoord dat mij verder hielp. Ook het product kwam goed en levend aan (wat een kunst is). Dus dat is top.

Op de website staan afleverdagen, maar daar voldoen ze niet aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd Werkt super geen pissebedden gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke we site met biologische alternatieven voor bestrijding ongedierte

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM