slechter dan verwacht
Pluspunten
Op zich wel fijn dat er biologische bestrijdingsmiddelen zijn die je online kunt bestellen.
De mevrouw aan de telefoon was heel vriendelijk.
VerbeterpuntenDe larven van lieveheersbeestjes kwamen veel later wat niet vermeld stond. Ik ging daarom bellen na een week of er een vergissing in het spel was. Dat bleek niet zo te zijn want het was normaal dat deze later zouden komen, dat had in de begeleidende brief kunnen staan of in een toegevoegd velletje papier zodat ik niet ongerust had hoeven zijn. De mevrouw aan de telefoon was wel heel vriendelijk en het kwam uiteindelijk na ong. 10 dagen binnen.
Een ander ding is dat ik geen enkel lieveheersbeestje heb ontdekt in de tuin. De larven op de papieren strookjes heb ik in de zakjes volgens de beschrijving verdeeld met een beetje voeding maar de luizen bleven. Ik heb ook maar een paar larven zien bewegen bij het ophangen wat ik de dag van aankomst heb gedaan en vroeg me af of er wel levende larven in zaten. Ik heb de rozen uiteindelijk met een ander middel bespoten, jammer.
Ook de buxusmot heeft geen last gehad van de aaltjes.... zéér helaas dus maar de middelen hebben niet geholpen en daar zijn ze dan best duur voor.
De mieren zitten er ook nog maar zijn wel verhuisd naar een ander plekje, ze zitten nu in de bloempotten, het blijft lastig.