Filter

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb bij Ecostyle voor bijna € 40 aaltjes gekocht, die slakken zouden bestrijden. Tot nu toe heb ik daar echter niets van gemerkt. Ik zal ook met het bedrijf zelf contact opnemen. Ik snap er niets van.

Niets

slechter dan verwacht

Leveren binnen de beloofde termijn (aaltjes). Niet echt onder de indruk van het effect van de aaltjes.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Stuur koopjes aan jouw klanten, meer dan een week, niks gehad :-(

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, betalings opties en snelle verzending.

Product voldoet niet en is elders goedkoper en dat werkt wel ??!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk gevonden, snel geleverd.

In de tekst voor het besmettingsmiddel is het beter de verwachting te managen. Het mengsel gemaakt, De heg nat gemaakt. de bloemenspuit gebruikt. het resultaat viel echter tegen. Na behandeling nog steeds buxus rupsen/motten en poppen. Wel veel minder, maar ook nu nog iedere paar dagen " oogsten" voor mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

adequaat en doeltreffend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, correcte levering

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super aardige en behulpzame klantenservice !

Zoekfunctie op de website. Ook is niet meteen duidelijk dat er ook andere hoeveelheden kunnen worden besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van het ontvangen product na de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel. De aaltjes werden gewoon in een envelop geleverd - dus je hoeft niet thuis te blijven.

Een bevestiging dat het verstuurd is zou fijn zijn, maar daarmee ben ik verwend bij andere bedrijven. Ik wist ook niet dat het door de brievenbus kon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kreeg 2x het bestelde, doch 1 betaald, ook geen factuur voor nagekregen.

De webwinkel en afhandeling, na 1 week gebeld waar product bleef, ontving ik het product 2x. De beestjes gauw vrijgelaten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen en kan door de brievenbus. En het product tegen buxusmot werkt ook nog!

Vooraf (bij bestelproces) aangeven dat product koel bewaard dient te worden. Waren weekendje weg maar oppas was alert.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de service.geweldig. onze bestelling is 2 x niet aangekomen en 2 x heeft ecostyle het kosteloos opnieuw verzonden Dikke pluim

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik zat met een kitten die weigerde harde brokjes te eten. Veel geld aan uitgegeven toen ik ecostyle tegen kwam online. Geweldig dat ik hier een proefzakje kon bestellen zodat ik niet weer hele zakken weg hoefde te gooien en ja hoor wss door de kruiden combinatie heeft onze kitten eindelijk harde brokken op nu na twee maanden proberen

Meer winkels/ verkooppunten zou fijn zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede uitleg werking product Ik ben nu de enige in de buurt waarvan de buxus nog staat! Dankzij de Aaltjes.

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM