vakkennis

al vaker schoenen gekocht, maaer steeds staat de vakkennis voorop bij de keuze. Deze keer via de webshop. Ook prima verlopen.

Vriendelijk en goed geholpen

On line besteld en in de winkel afgehaald, prima service

Helemaal goed

Mooie schoenen, goede levering.👍

Super service

Ontzettend goed geholpen bij de vragen via de telefoon. Snelle service zelfde dag nog verstuurd

Klasse

professionele en verzorgde bestelling

Fijne winkel en webshop

Zeer overzichtelijke site! Maar ook offline super vriendelijk en meedenkend. Erg tevreden!

Kwam al in de winkel maar nu ook vanwege het virus in de webshop besteld. Wij hadden beiden voor de zomer een paar slippers nodig voor op het terras en konden het zo mooi bestellen. We zijn er blij mee.

Deskundig en plezierig

Had ivm Corona via webshop besteld maar niet op de juiste breedtemaat gelet... Dus dan maar in de winkel op zoek naar een alternatief. Er werd goed meegedacht. Werd heel vakkundig en gezellig geholpen ondanks de verscherpte hygiëne maatregelen. Ben super geslaagd, blij mee!

Super snelle levering

Van Alphen schoenen levert goed en snel. Retouren gaat ook gemakkelijk. Ik koop al mijn schoenen bij van Alphen want de service (ook in de winkel) is top!

Zeer snelle levering!

Ik was verbaasd over de zeer snelle levering! Einde van de middag mijn bestelling geplaatst, en toch de volgende dag al in huis! Zeer tevreden!!

Vriendelijk met een goede service.

Vlot verzonden. Bij vragen een vriendelijk antwoord en goede service verleend.

Zaterdagavond besteld, dinsdag in huis. Top

Snelle service. Was op zoek naar laarsjes van Durea, heel blij mee.

Snelle nette levering

Ondanks dat ik de door mij bestelde laarsjes uiteindelijk niet leuk genoeg vond en een dag later retour heb gestuurd mankeerde er niets aan de kwaliteit en levering van van Alphen Schoenen. Prima in orde!!!! Ik bestel zonder enige twijfel weer bij hen. TOP!!

Super snelle levering

Top bedrijf !

Super snel

Goede super snelle levering, afterpay is ook mogelijk. Dus perfect!

super snelle levering

Prima bedrijf snelle levering!

gratis bezorging en retouneren

ik heb voor de eerste keer besteld, suppersnelle bezorging voor mij idiaal dat er voetbreedte h verkocht wordt

Uitstekende service

Dit was mijn eerste keer dat ik hier bestelde, maar ga er zeker vaker naar schoenen kijken. Prima communicatie, snelle verzending, kortom prima en ga zo door!

Geen verzendkosten en op tijd bezorgd en gratis retour mocht dit nodig zijn.

Uitstekend!

Fijne overzichtelijke webshop én snelle levering. Zeer tevreden!

goede communicatie, snelle levering, top!

Website gevonden via VVV bon en daar ben ik heel blij mee. Ik wist precies wanneer mijn pakket geleverd zou worden door de goede communicatie via de mail, snelle levering!

Prima !

Snelle verzending en goed verpakt !

Erg fijne af hoe nee n, goeie prijs, snelle levering

zeer goede service!

Telefonisch goed bereikbaar, ik had vragen over een paar schoenen en die werden zeer correct beantwoord, erg vriendelijk en begripvol!

Rembrandtstraat 25

2671 GC Naaldwijk