Snel en netjes afgeleverd Ik zou jullie aanbevelen bij anderen

Snelle verwerking

Prettig, heel snel met de verzending

Prettig

Top service!!

Voor het eerst voor mijn moeder online schoenen besteld en bij mijn moeder thuis laten bezorgen... Mijn moeder, bijna 80 jaar, vond het gewéldig. Alleen vind zij het gezelliger om gewoon naar de winkel te komen hoor om even te kletsen.

Goed en mooi product, snel geleverd, werd goed geïnformeerd over het bezorgproces!

Zie voorgaande

Tijdige levering met goede service

De schoenen werden snel en netjes geleverd. Prima service!

Snelle levering, fijne schoenen

Fijne keuze voor mijn brede voeten. Alle maten waren beschikbaar.

Geslaagde actie

Snelle levering...goede prijs kwaliteit verhouding

Prima, goede afhandeling en bezorging volgens afspraak

Ruime keuze in schoenen die mijn voeten nodig hebben (wijdtemaat). Netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Goede website en snelle correcte levering!

Ben erg tevreden over de bestelling en de correcte afhandeling! Hetzelfde geldt voor de bediening en service in de zaak.

Heldere website met goede zoekfunctie. Uitgebreide collectie en een vlotte levering.

In de winkel in Naaldwijk heel vriendelijk personeel Op de website uitgebreid assortiment

Goede keus in breedtematen

Hele goede keus in breedtematen.

Goede service via de telefoon

Vlot bezorgd. Ik had eerst een paar ARa slippers besteld maar zaten niet goed. Te krap en net aan met de maat. Omgeruild voor een ander soort van ARa. Ook telefonisch gesprek gehad voor het omruilen. Werd ik de volgende dag netjes terug gebeld, dame aan de telefoon had met een collega overlegd voor de maat. Ik had maat 40 besteld. Maar deze viel dus kleiner uit en besloten tijdens het telefoongesprek om maat 41 te bestellen. Keurig netjes dat ze hierover terug belde!! En deze maat past prima!!

Prima schoenenwinkel

De Webshop biedt de mogelijkheid om het bezorgmoment te kiezen. Hier is geen rekening mee gehouden. Verder nette levering.

Goede service , snelle levering.

Bestelling werd een dag later geleverd, betaling kan via afterpay dat is ideaal.

Perfecte service

Goed bereikbaar en zeer prettig te woord gestaan!

Keurig verpakt en super snelle bezorging

Van Alphen schoenen heeft een duidelijke website waar het afhandelen heel gemakkelijk maakt. Ik heb voor after pay (wat dus hartstikke makkelijk is)gekozen omdat ik niet zeker wist of de maat van de schoenen goed zou zijn. Dezelfde middag kreeg ik mail dat de schoenen verstuurd waren en ik had ze de volgende dag al in huis. Super service bedankt!

Uitstekende service en goed schoenenaanbod

Prima service: klantgericht, vriendelijk, eerlijk én snelle levering Communicatie verkoopt ook vlot. Ben zeer tevreden. Van Alphen staat hoog in mijn favoriete top 3 online-schoenenwinkels. Aanrader!

service is goed

netjes geholpen

Makkelijk kiezen en snelle levering

Ik heb brede voeten en kan daardoor niet bij elke schoenwinkel terecht. Maar bij Van Alphen schoenen kan ik online bestellen. Overzichtelijke website, voldoende keuze en snelle levering. Ik ben tevreden!

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke shop. Veel keus!

Pluspunten

Ook keus voor brede voeten! Prima levering.

-geen verbeterpunt-

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Goede service, betrouwbare (web)winkel, verstand van zaken! Zeer snelle levering, dag na bestellen al in huis

Geen! Top!

Pluspunten

Snel, accuraat en een goede retourregeling ( bijdrage van klant aan kosten). Brede collectie.

Rembrandtstraat 25

2671 GC Naaldwijk