Pluspunten

Besteld, zelf een klein foutje gemaakt, na contact direct opgelost. Levertijden, kan het sneller? Vast wel, maar of je dan nog kwaliteit krijgt? Nu zat alles netjes en keurig geleverd. Moet het sneller? Nee, ik ben er blij mee. Paar dagen van te voren werd ik opgebeld hoe laat de levering zou zijn. Dit was 30 min vroeger dan aangeven door het overige verkeer, waardoor de chauffeur even moest wachten. Maar dat was geen probleem. Over een tijdje moet ik nog nieuws erbij bestellen en zal dat zeker hier weer doen. Duidelijk, snel efficiënt!

GEEN.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie en hoogwaardige producten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alvorens de bestelling te plaatsen heb ik het bedrijf bezocht. Prima ontvangst maar wat nog beter was de volautomatische productie met computergestuurde machines, manier van afwerken en de eindcontrole. Ook speciale wensen waren goed bespreekbaar en zijn perfect uitgevoerd.

Geen, ga door op deingeslagen weg

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie

Geen verbeter punten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en gebruiksvriendelijke website , uitstekende zorgvuldigheid met behulp van terugkoppeling medewerker en akkoordbevestiging waardoor foutieve opdracht nagenoeg onmogelijk is aan de zijde van de fabrikant.

Aanbod van geëtst isolatie beglazing of glas in lood. Wellicht in het houtassortiment verdere uitbreiding.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel goed geleverd draai-kiep raam, niets op aan te merken, ben er zeer blij mee.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alleen maar positief over de service. Prettig geholpen vanaf het eerste contact. Meedenkend en oplossingsgericht. Ook toen er een barstje was geconstateerd bij levering van het glas. Direct aangeboden om het glas te ruilen. We hebben een prachtige schuifpui voor een zeer redelijke pijs. Kortom, top service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede levering helaas hebben wij verkeerd opgemeten en kregen we dus een niet passend kozijn,het kozijn kon gelijk mee retour en kon gelukkig vermaakd worden. Wij hebben hier wel een tijdje op moeten wachten helaas en heel veel moeten bellen maar Uiteindelijk hebben wij toch een goed kozijn geleverd gekregen. Wij zijn super tevreden en raden iederéén houten kozijnen aan.

Betere communicatie onderling ,wij hebben helaas heel veel moeten bellen om ons kozijn terug te krijgen steeds wist er iemand er niets van af of zouden we terug gebeld Worden wat niet gebeurde.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Deskundig advies; vriendelijk naar de klant toe. leveren wat ze zeggen. Top! Alles prima op maat en netjes afgewerkt. ga zo door.

NVT

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit.uitstekende service !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes volgens afspraak geleverd.

Misschien zou een snellere levertijd mogelijk zijn?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed overleg, korte lijntjes. Vlotte levering!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bereikbaarheid ook telefonisch naar behoren.

Eerst een tekening na afronden maten op website en dan pas de betaling doorvoeren zou iets beter werken voor onbekende bezoekers.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar Geen telefonisten die geen verstand van zaken hebben maar direct met deskundige aan de lijn

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke site en snelle reactie

Jammer dat de levertijd niet vantevoren bekend is voordat je besteld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levertijd snel bekend Correcte melding van komende levering goede telefonische hulp bij vragen na levering

Simpele instruktie over plaatsing bijvoegen, met name ook over glas plaatsen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Persoonlijk contact en afspraken nagekomen. Flexibel meedenken voor leek zoals mij. Ook na afhalen volgens afspraak werden automatisch transportkosten gecrediteerd.

Niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima kwaliteit, levering precies volgens afspraak. Zeer goede en duidelijke manier op de website om maten en specificaties door te geven. Bedrijf stuurde ook een duidelijke tekening ter bevestiging. Echt een aanrader!

Zet het afhaaladres op de website, is erg moeilijk te vinden! Bedenk een goed systeem voor de opslag; er zijn nu drie mensen bezig geweest om mijn ene kozijntje te zoeken; niet erg efficiënt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk in presentatie

lange duur tussen bestelling en aflevering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een aanrader! Prettig telefooncontact omdat onze bestelling niet helemaal in het format van de webshop paste. Mooie kozijnen en geleverd op de afgesproken leverdatum. Een aardige chauffeur belde netjes van te voren en hielp mee met afladen. Wij zijn dik tevreden!

Benadruk nog meer dat er buiten de standaardkozijnen om volop mogelijkheden zijn en dat ook deze orders prima via de site te bestellen zijn. (met een beetje hulp). 'Hallo, ik ben Ruud' werkt er niet meer, begreep ik. Misschien een leuke foto van Peter?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

algemeen goed

algemeen goed

Everdenberg 44