Pluspunten
De service en afhandeling van de order is perfect verlopen.
Pluspunten
-snelle reactie op de mail -goede communicatie
Pluspunten
Alle afspraken netje nagekomen, waaronder de levertijd. De bezorging was zeer aangenaam door de twee aardige en behulpzame heren.
VerbeterpuntenNa bestelling direct kort even contact opnemen met de klant. Gaat vaak om grote bedragen dus ik denk dat veel mensen het fijn vinden om van een persoon te horen dat de bestelling goed is aangekomen.
Pluspunten
Goede product Keuze
VerbeterpuntenKwaliteitscontrloe van Eind producten. Bij mij zaten de schroeven verkeerd 2. Controls van verzendadressen. Bij mij werd een onderdeel naar een verkeerdadres gezonden
Pluspunten
Erg prettig om iets te bestellen en dan goed op de hoogte gehouden te worden over de voortgang en de levering. Bij het mailen met een vraag direct, duidelijk en vriendelijk antwoord. Iets wat we tijdens onze verbouwing bij heel veel andere bedrijven miste. Superservice.
VerbeterpuntenWe moesten vanwege de bouwvak wel een aantal weken wachten tot het kozijn geleverd kon worden. Maar de kwaliteit was prima, de bezorger vriendelijk. Dus het was het wachten waard.
Pluspunten
prima kwaliteit
Verbeterpunteneen opmerking of waarschuwing dat standaard cilindersloten niet passen (de deur+slotplaat is dikker dan 6 cm)
Pluspunten
Snelle duidelijke reactie over vragen en leveringen
VerbeterpuntenLevering met vrachtwagen met kraan. Nu wel veel extra regelen bij lossen.
Pluspunten
Kwalitatief prima kozijnen. Echt de puntjes op de i van de verbouw.
VerbeterpuntenIn de website staat snelle levering, dat viel een beetje tegen. (waarschijnlijk ook de tijd van het jaar) Maar het was het wachten waard. De glaslat boven het ventilatierooster geeft wat problemen. Het past niet mooi. Is de lat sowieso nodig? Misschien een tip hierover.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en vlotte afhandeling
Pluspunten
Snelle reacties op mails en goed overleg mogelijk over de mogelijkheden e.d. Prima bezorgservice. Prijs en kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik vind "Houtenkozijnonline.nl" echt een aanrader.
Pluspunten
Goede duidelijke website, en netjes afgewerkt materiaal.
VerbeterpuntenOok na de vakantietijd reageren op binnengekomen mails. Moest nu zelf weer nabellen voor een nalevering
Pluspunten
Makkelijk om eerst te kijken welk kozijn wat kost. Gekozen kozijn Eer makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Terugkoppeling wat betreft kozijnkeuze en controle. Goede prijs en alles keurig volgens afspraak Er moeten bij ons nog wat kozijnen vervangen worden en het is overduidelijk waar die besteld gaan worden.
VerbeterpuntenMisschien iets kortere levertijd?
Pluspunten
Goede kwaliteit raam voor een redelijke prijs, geleverd op de afgesproken tijd
VerbeterpuntenEen installatie handleiding zou prettig zijn voor de minder ervaren klusser (kozijn plaatsen, glas zetten, afkitten. Het ventilatie rooster is moeilijk af te kitten.
Pluspunten
Zeer netjes qua levering. Gedaan zoals afgesproken was kwaliteit kozijn is boven verwachting.
Verbeterpuntentiosbiabom gewoon door te gaan met wat jullie doen.
Pluspunten
Zie beoordeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en duidelijk in hun communicatie. Kozijnen zijn van zeer goede kwaliteit en degelijk
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar Goede helpdesk Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Het mee geleverde glas was door omstandigheden onderweg beschadigd. Zonder problemen en zeer snel werden er twee nieuwe ramen geleverd
VerbeterpuntenLevertijd zou korter mogen
Pluspunten
Werkt uitstekend ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Makkelijk online te bestellen, voor zover ik heb kunnen vinden de enige kozijnenboer met zo'n handige tool. Na reeds een bestelling geplaatst te hebben na mailcontact makkelijk een aan toe te voegen. Dus nog flexibel ook!
VerbeterpuntenIn mijn geval niet aan de orde, maar ik kan me voorstellen dat het voor andere particuliere klanten makkelijk is als glasbevestigings materiaal meegeleverd wordt, of gemeld wordt dat dit niet zo is.
Pluspunten
De benodigde schuifpui was hier een stuk goedkoper. Bestellen ging bovendien heel makkelijk. Zelfs zonder bouwervaring moet dat goed te doen zijn. Het resultaat is mooi en stevig, geen enkel commentaar. Bij levering hielp de chauffeur mee met een handig karretje, echt topservice.
Pluspunten
Komt afspraken na. Levert kwaliteit.
VerbeterpuntenErg lange levertijd korter maken.
Everdenberg 44
4902 TT Oosterhout nb