Pluspunten

- Goede kwaliteit - duidelijk communicatie - mijn extra wensen worden probleemloos uitgevoerd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

stipte levertijd en een buitengewoon mooi product geleverd

Voor dat je betaald hebt de levertijd noemen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke website. Na het plaatsen van de bestelling tekeningen ter bevestiging. Binnen de gestelde termijn geleverd. Erg mooie kozijnen!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles zoals besproken, en telefonisch wat dingen aangepast. Zeer goed geholpen. Zo wil je het!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

blij verrast dat het raam met de door mij opgegeven maten perfect paste. daarnaast moesten we een aantal malen de lever datum verschijnen en men paste het dan ook vlot aan. klant vriendelijkheid is top

langere levertijd dan vermeld op de site. voor mij geen probleem, maar een snellere levering of een duidelijke vermelding op de site zou ik aanbevelen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima raam, past precies, goede kwaliteit en geleverd zoals afgesproken.

Betere reactie via email, nu waardeloos of zelfs niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Telefonisch en per email goed bereikbaar, en ik kreeg steeds snel een reactie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie, mooi product!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed te vinden op internet. Kwaliteit kozijn ziet er goed uit. Duidelijke afspraken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Weinig gedoe om een kozijn te bestellen. Kort en goed contact en alles is geregeld

Planning. Er zou tussen 12 en 2 worden geleverd en het werd kwart over 2 Opzich was het niet erg maar misschien wel een verbeterpunt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Via de website op een duidelijke wijze de kozijnwensen in te voeren. Na betaling wordt een duidelijke bouwtekening toegezonden ter controle waarna het kozijn in productie wordt genomen. Al met al een prachtige en moderne manier om je kozijnen te bestellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Twee een kozijnen en glas besteld. Twee keer op maat en tijd geleverd. voor een goede prijs

leverbaar in meerdere RAL-kleuren?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Komen tot nu toe altijd hun afspraken na en de levering is ook op tijd.

Heb wel twee keer een klein glas probleem gehad omdat tijdens transport of daarvoor er iets mis gegaan is! Maar dat wordt dan natuurlijk weer opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Klantvriendelijke Hulp bij vragen. Direct contact als er iets veranderd.

Is naar wens verlopen dus geen verbeter punten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit en stipte levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Dit bedrijf snapt het gewoon!

Eventueel een tweede persoon bij afleveren, te bekijken per opdracht ( soms wel/niet nodig) Cilinders leveren, ook weer te bekijken per opdracht ( dus dat je kan kiezen 1/2/3/4 gelijk sluitende cilinders )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de aangegeven tijd klaar

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Gewoon zeer tevreden. Precies wat ik er van verwacht.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top bedrijf! Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs. Mijn timmerman kon het er niet voor maken. Het invullen van de specificaties is zeer gebruiksvriendelijke en er is ruimte voor opmerkingen. Heb je een speciale wens dan is dat geen probleem. Ze zijn telefonisch zeer goed bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Leverdatum keurig volgens afspraak. Voor een zeer schappelijke prijs wordt thuisbezorgd en je wordt kort tevoren gebeld zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijke en eenvoudige manier om te bestellen - snelle antwoorden op de vragen die ik had - goed overzicht met tekening van de geplaatste bestelling - prima levering waarbij 2 dagen van te voren wordt gemeld hoe laat er geleverd wordt en op de dag zel door de bezorging nogmaals gebeld wordt hoe laat er geleverd wordt.

Tip. Tijdens online bestelling aangeven dat er ook glaslatjes geleverd worden als ook glas is besteld. Tip. Op het glas aangeven wat binnen en/of buitenkant is.

• Betrouwbaarheid

Communicatie: 1. na betaling was er een periode van "stilte". Ik moedt zelf contact opnemen om te horen dat er vertraging was. 2. De bezorger stond ineens voor de deur. We hadden geen mail gehad

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bijzonder tevreden over dit bedrijf. Ik heb meerdere keren met ze gesproken om enkele wensen van mij kenbaar te maken. Ik werd iedere keer keurig te woord gestaan door een vakkundige medewerker. De levering was precies konform de afspraak, en op de afgesproken tijd. Het kozijn was van een goede kwaliteit liet zich makkelijk inbouwen. Ik kan Houten Kozijnen Online aan eenieder aanbevelen!

---géén---

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit, Scherpe prijs, prettige service

Communicatie mag beter. Er werd een (behoorlijk) bedrag van mijn rekening afgeschreven en vervolgens hoorde ik een week niks. Per telefoon kreeg ik een antwoordapparaat. Ik was al bang dat ik mijn geld kwijt was. Vertel op de site gewoon dat je een kozijnen fabriek hebt met een andere naam, is ook zo vreemd als je daar komt om het op te halen. Verder niets dan lof! Uitstekende levering en kwaliteit!

Everdenberg 44

4902 TT Oosterhout nb