Pluspunten
Goede en snelle reacties op aanvragen. En leveringen op afgesproken data
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie kozijnen , alles perfect geregeld
Pluspunten
Prima website. Mogelijkheid tot contact per telefoon zonder wachttijden. Goede prijs-kwaliteit verhouding, Afspraken worden stipt nagekomen.
Pluspunten
De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en ontspannen. We hadden de draairichting van het raam verkeerd gelezen en daar werd zeer ontspannen op gereageerd, "Oh, je bent niet de eerste." Leuke Brabanders!
VerbeterpuntenEen instructie toevoegen hoe het glas in het kozijn te zetten.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van de geleverde tuindeuren, duidelijke tekening voor akkoord te tekenenn voordat de productie start. Uitermate vriendelijke en behulpzame transporteur.
VerbeterpuntenIets snellere levering zou prettig zijn.
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
Pluspunten
Ze informeren je uitstekend. Weten ze iets niet dan bellen ze even
VerbeterpuntenKan niets verzinnen
Pluspunten
Laagrempelige website, goed toegankelijk. Goede kwaliteit produkt.
Verbeterpunten- veel beter op de hoogte houden van leverdatum en voortgang. Zeker gezien de lange levertijd. Uitblijven van informatie heeft veel onzeker gegeven over betrouwbaarheid, mede door vooraf betalen. - Afspraak over leverdag/tijdstip ging mis => 06 zou niet beriekbaar zijn geweest. Ook niet ingesproken.
Pluspunten
Alleen maar
VerbeterpuntenUuuuhmmm uuhhmmm Niks meer aan doen..
Pluspunten
Komt alle afspraken na, lekker duidelijk en gemakkelijk bestelproces
VerbeterpuntenLevertijd kan altijd sneller natuurlijk, verder geen verbeterpunten
Pluspunten
super kwaliteit ramen en wordt over het algemeen goed geholpen
VerbeterpuntenSoms wat langer wachten om een offerte en hier en daar gaat er iets mis met bestellingen.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over Houtenkozijnen.nl Duidelijke website, Vriendelijke mensen die zeer vakkundig en betrouwbaar zijn. Duidelijke uitleg over hun producten. Prijs/product/levertijd ook prima! Kortom een aanrader!
Pluspunten
Gemakkelijke bestelprocedure, ook voor afwijkende kozijnen. Prima bereikbaarheid voor aanvullende vragen en overleg mbt levering. Levering volgens gemaakte planning en afspraken. Super gedaan. Kwaliteit van de kozijnen is boven verwachting (prijs-/kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard)
VerbeterpuntenGeleverde draai-kiep mechanisme in kozijnen wijkt iets af van de bouwtekeningen. Kwaliteit is wel dik in orde!
Pluspunten
Fijne communicatie, afspraak is afspraak!
VerbeterpuntenMeer opties verschillende kozijnen. Wellicht tekenmodule online.
Pluspunten
Goede prijs- kwaliteit nette levering Duidelijke website . Voor herhaling vatbaar!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en wijzigingen.
Pluspunten
Mooie producten Goede kwaliteit Goed te bereiken Denken mee om de bezorging uit te laten komen
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenlevertijden nuy vrij lang kijken naar afleveradres in plaats van factuur adres het totale factuur bedrag gelijk betalen staat niet in verhouding met de levertijd beter eerst een aanbetaling en voor levering het resterende bedrag overmaken
Pluspunten
Snel en accuraat bedrijf. Altijd netjes geholpen
VerbeterpuntenOp de website is niet altijd even duidelijk wat jullie nog meer kunnen. Daarnaast mis ik af en toe wat extra informatie op de website.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding vlotte afhandeling van de bestelling
Verbeterpuntenlichte schade bij aflevering
Pluspunten
Een mooi kozijn tegen een zeer concurrerende prijs. Hij is nog niet gemonteerd, maar ziet er erg goed uit.
Verbeterpunten"Ophalen" zou een optie kunnen zijn in de webshop. Dit hebben wij wel gedaan, en het verzendbedrag is keurig teruggestort, maar het zou praktischer zijn om dit meteen bij het bestellen te kunnen regelen.
Everdenberg 44
4902 TT Oosterhout nb