Pluspunten
klantvriendelijk, reageren snel, behulpzaam. afspraak is afspraak
Verbeterpuntengeen, zou wel willen want dan kan je er iets mee maar ik kan echt niks bedenken. sorry ;-)
Pluspunten
Toegankelijk. Goede adviezen. Snelle levering. Prima kwaliteit
VerbeterpuntenEr werden verkeerde tekeningen opgestuurd. Werd, na telefoontje, wel snel gecorrigeerd met verontschuldiging.
Pluspunten
Mooie kozijnen ,niet duur en goede service.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken.helemaal top.
Pluspunten
vlotte levering voor een scherpe prijs. Chauffeur help graag even met het uitladen, dus ook dit is perfect geregeld.
Verbeterpuntengraag de keuze uit meerdere soorten glas opnemen in het assortiment. Te denken valt aan gematteerde ruiten of gehard/gelaagd. Dit in aanvulling van de nu standaard dubbel glas ramen. Verder een prima concept!
Pluspunten
Goede communicatie zelfs na werktijd , uiteraard is het produkt op het kwaliteitsniveau wat je mag verwachten.
Afwerking van het product zeer matig , ik had er meer van verwacht , verder is t bedrijf duidelijk en correct
Pluspunten
Duidelijke website. Levering zoals afgesproken en netjes op tijd. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien wat meer informatie en tips over de montage. en aanbieden accessoires zoals glasband, kit en montage beugels.
Pluspunten
Voor de 4de keer kozijnen besteld en weer super geregeld
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan
Pluspunten
Eigenlijk kan ik niks bedenken wat niet goed is. Ze denken mee, Peter stuurt een tekening op en die kijk je na. Als alles goed is, inscannen en handtekening eronder. Communicatie is zeer goed. Ik had enkele speciale wensen voor het kozijn en dit was geen enkel probleem. Prijsniveau is zeer zeker positief. Levering was fantastisch. Nee echt helemaal top!!
Pluspunten
Een snelle opvolging op de offerte aanvraag, aanleveren tekeningen en de daarop gevraagde aanpassingen. Zeer klant vriendelijk. De kwaliteit van de 3 kozijnen die wij hebben aangekocht is perfect. Het is het geld zeer zeker waard.
VerbeterpuntenMisschien handig bij levering aan particulieren om een korte omschrijving mee te leveren waar met het plaatsen van de kozijnen en het glas rekening gehouden kan worden en welke materialen daar voor nodig zijn. Ik kan verder niets anders bedenken.
Pluspunten
Top service in communicatie, snelle levering en precies volgens afspraak. De levering een dag uitstellen was voor ons een groot voordeel en dat was geen probleem. Kwaliteit is echt super en alles was in een mum van tijd gemonteerd. (Voor mijnde eerste keer dat ik dit zelf gedaan heb)
VerbeterpuntenZo door blijven gaan! Zeker weten dat ik na even sparen garage deuren met een voordeur kom bestellen gevolgd door een grote pui met schuifdeuren.
Pluspunten
goede en snelle service, ze waren heel flexibel met de levertijd
Verbeterpuntende site, laat een paar foto's zien als voorbeeld
Pluspunten
kozijn precies op bestelde kleur en afmeting. Glas netjes tegelijk afgeleverd.
VerbeterpuntenWij moesten zelf omstreeks de leverweek er achteraan bellen wanneer het kozijn uiteindelijk geleverd zou worden. Maar ben verder prima tewoord gestaan en het kozijn is afgeleverd op afgesproken dag.
Pluspunten
Uiteindelijk komt het wel goed
VerbeterpuntenHet kan niet zo zijn dat er een kozijn 2 maanden staat te wachten en dat er niemand is die op het idee komt om het te versturen. Logistiek maakt forse fout hier
Pluspunten
Deurkozijn en raamkozijn zien er goed uit. Vraag was of het eerder geleverd kon worden en dat is gebeurd.
VerbeterpuntenIk had graag een dag van te voren worden gebeld, nu belden ze pas zaterdagochtend vroeg, ik lag nog in mijn bed dat ze er over een half uur aankwamen.
Pluspunten
Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Pluspunten
Perfect. Alles op tijd en zeer mooi
Pluspunten
prima kwaliteit materiaal. boven verwachting. leveringsdatum conform afspraak.
Verbeterpunten- meld dat de chauffeur alleen rijdt en hulp nodig heeft bij het uitladen. - meld de maten van de profielcylinder. Deze is afwijkend.
Pluspunten
prima afhandeling van de geleverde kozijnen mooie prijs en een snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nadat de betaling plaatsgevonden heeft loopt de organisatie gesmeerd
VerbeterpuntenDrama om met Visa te betalen. Uiteindelijk na 3 weken overen weer bellen maar betaald met i deal Rabo. Deze gang van zaken leidt er toe dat ik het bedrijf niet aanbeveel.
Pluspunten
Makkelijke website waar alles over de kozijnen goed wordt uitgelegd. Het uiteindelijke product ziet erg degelijk uit en het voelt as goede kwaliteit. Verder werd ik vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik wat vragen had en alles werd perfect op de afgesproken dag geleverd. Erg tevreden mee!
VerbeterpuntenIk ben eigenlijk volkomen tevreden. In eerste instantie miste ik de geschatte levertijden op de website, echter na het telefonisch contact was dat ook geregeld.
Pluspunten
Wij zijn ontzettend blij met onze schuifpui! Makkelijke website om te bestellen, geven vlug antwoord bij vragen per mail en zeer klant vriendelijk aan de telefoon en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Everdenberg 44
4902 TT Oosterhout nb