Pluspunten

Duidelijkheid en makkelijk te bestellen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- goede bestelprocedure - levering op tijd als afgesproken door een vriendelijke medewerker - adequate response via mail servicedesk - goed product als geadverteerd op de website

- ontbreken van informatie op de site over werking driepuntsslot (krukbediend) van de bestelde achterdeur. - ontbreken van informatie op de site over de maten van het cylinderslot dat bij derden gekocht moet worden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Gemakkelijk te bereiken, mogelijkheid voor bezoek aan showroom, vriendelijkheid personeel

Beschadiging in sponning van draairaam door verkeerd schroeven maar niet gerepareerd. Betere kwaliteitcontrole nodig.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, duidelijk en vriendelijke ondersteuning. Mooie puien!

Misschien op website ook een keus kunnen maken voor zo'n laag mogelijke borstwering. Dat hebben wij gedaan en is super mooi.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit van producten. Goede communicatie met klanten. Betrouwbaarheid.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede en duidedlijke afhandeling van de opdracht

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, flexibel, goede kwaliteit, meedenken !

telefonische bereikbaarheid

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

U hebt het kozijn afgeleverd bij onze klant in Bussum. De klant belde speciaal op om te zeggen wat is dit een mooi kozijn. KleinBouw is uitermate tevreden met de kwaliteit en service.

Het vervelende is dat je moet betalen. Maar eigenlijk is dit niet erg gezien de kwaliteit.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed contact telefonisch en mail. Goede levering en op de aangegeven datum

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed contact telefonisch en de juist technische informatie over de bestelling. Goede prijs kwaliteitsverhouding een zeer betrouwbaar adres. Levering en afwerking van uitstekende kwaliteit.

Zo voort zetten uitstekend.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al met al een fantastische ervaring met Houtenkozijnonline.nl. Op de website is direct duidelijk wat de kosten zijn. In ons geval wilden we een kleine aanpassing aan het kozijn (een extra midden stijl). Dit was geen enkel probleem, en binnen 24 uur hadden we de tekeningen en de prijsopgave ontvangen. Houtenkozijnonline.nl heeft zich netjes aan de aflever datum gehouden. Één week van te voren werd netjes contact met ons opgenomen om de details over de aflevering door te nemen. Het kozijn werd netjes geleverd en de chauffeur heeft enthousiast geholpen met lossen van de vracht. Alle afmetingen waren tot op de millimeter correct! Ook het glas en de ventilatie rooster waren perfect op maat. De roosters waren volledig voor gemonteerd en konden direct met het glas geplaatst worden. Ik geef dit bedrijf dan ook graag 5 sterren en zal Houtenkozijnonline.nl iedereen aanbevelen!

Misschien de levertijd iets proberen te verkorten? Voor ons was dit geen probleem omdat we ruim op tijd hadden besteld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik wilde een kleine aanpassing op wat er in de webwinkel mogelijk was en dat bleek geen probleem te zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

soepele bestelprocedure, prima prijsstelling, heldere communicatie na het plaatsen van de bestelling (goedkeuren van de werktekening), kozijn en glas conform verwachting

- inzicht in levertermijn bij bestelling - afhalen van kozijn: het was bij de fabriek even zoeken naar het kozijn, maar keurig geholpen hoor - tip: meeverkopen van slagpluggen, plastic wiggen en glaskit voor plaatsing van het kozijn

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service, perfecte afwerking, op tijd geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super geregeld, snelle en duidelijke afspraken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Op maat op tijd geleverd en goed materiaal

Pluspunten

Snel, helder verhaal, kundig

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij bestellen was ik enigszins terughoudend omdat ik het bedrijf niet zo goed kende. Die onzekerheid hebben ze door hun handelen geheel weggehaald. Levering volledig volgens afstemming geleverd en kwalitatief zeer goed. Voorafgaand aan maken nog een goedkeuring op een tekening gegeven |(zeer prettig omdat je dan nog een keer ziet wat geleverd gaat worden). Eventuele restpuntjes toen alsnog gewijzigd. Zeer professioneel gehandeld.

Geen op of aanmerkingen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Sneller reageren op mails

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kort en krachtig, zonder in superlatieven te schrijven, een top bedrijf. Een top website. Eerlijk, snel en prachtig materiaal geleverd. Ik kende dit bedrijf niet en om dan een grote aanschaf te doen was best spannend, maar al de eerste dag belde Houtenkozijnenonline zelf met een aantal vragen. Binnen 6 weken geleverd, keurig verpakt. Fijne klantenservice. Mijn dank aan Houtenkozijnenonline!

Ik heb gewoon geen verbeterpunten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Flexibel en fijn bedrijf. 2 weken na goedkeuring te hebben gegeven van de tekening ontstond er een bouwwijziging, gelukkig kon er nog van alles aangepast worden.

Everdenberg 44

4902 TT Oosterhout nb