zie onder

Mooie bloemen en op tijd geleverd, dat is voor mij het belangrijkste

Prima maar vaas lelijk

De vaas kwam niet overeen met de vaas op het plaatje. Vaas is ook echt wel lelijk en daarvoor vind ik dit te duur.

uitstekend

Helemaal tevreden

Tevreden

De geadresseerde vonden het een mooie boeket. en ik vind het ook mooi.

prachtig boeket

mijn vrouw was blij verrast met de mooie bloemen, die er nu, na een week, nog geweldig bij staan; zeker geen spijt van de bestelling

Mooie bloemen, aardige bezorger

Mooie bloemen, aardige bezorger.

Mooie bloemen

Mooie Bloemen volgens afspraak geleverd Leuk voor een half jaar abonnement. Vind alleen het bosje wel wat aan de kleine kant

Mooi bos bloemen

Er was een mooi bos bloemen besteld. De ontvanger zond na ontvangst van de bloemen het resultaat. Een inderdaad het was een mooi boeket. Je moet het altijd maar afwachten.

Super service!

Dit is de tweede keer dat ik een bloemen abonnement heb besteld bij Flower service. Ditmaal voor mijn oma, echter deed bij de eerste bezorging de bel het niet waardoor mijn oma het boeket aan de andere kant van de stad zou moeten ophalen (wat niet meer gaat). Maar toen ze dit uitlegde aan de telefoon werd de volgende dag het boeket netjes opnieuw bij haar thuis gebracht. Echt een super service, de eerste keer ook al erg tevreden, maar dit zijn zeker bonuspunten. Zou ik het nog eens cadeau willen doen, kom ik zeker weer terug bij Flower service. Echt helemaal super!

Heel laat op de dag bezorgd

Pas om 17.30 bezorgd beetje laat vind ik.

Mooi boeket wel snel aantal bloemen verlept

Wel snel bezorgd en mooi boeket

Al na 3 dagenzijn de rozen al weer op

We kregen de mooie rozen echt perfect op tijd! Vind het wel slecht dat de rozen al na 3 dagen helemaal donker worden!! Dus nog niet eens een week!!!daar zijn ze eigenlijk te duur voor

Mooi boeket zoals aangegeven

Ik heb het boeket gezien bij mijn vriendin. Het is een mooi boeket zoals beschreven. Smorgens al bezorgd.

Goed en duidelijk

Goed en correct!!

Mooie bloemen en op de juiste dag afgeleverd. Misschien handig om een tijdstip van te voren aan te geven zodat klanten een idee hebben hoe laat de bloemen te verwachten? Verder perfect

Prima service!

Prachtige bloemen snel geleverd

Goede kwaliteit bloemen en snel geleverd.

Betrouwbaar

Tweede keer dat ik een bos bloemen bestel bij een andere bloemen service, deze keer kreeg ik netjes een bericht hoe laat de bloemen bezorgd waren.

Bloemen waren mooi en op tijd bezorgd.

Het was mijn eerste ervaring bij flower service.Het was prima verzorgd. Niets te klagen.

Op tijd en een mooie bos bloemen

Perfecte service

Goede service en de ontvangers waren erg tevreden over de kwaliteit

Tijdige bezorging & professioneel kerststuk maar met gebrek aan bloemen.

Niet totaal voldaan aan de verwachtingen vgl met de foto op de website waarop meerdere fleurige bloemen waren verwerkt in het kerstuk. Het geleverde kerstuk had helaas alleen 1 grote fleurige bloem en de rest was dennetakken met een paar kerstballen in een goudkleurige pot. Ik had special dit kerststuk besteld voor mijn 91 jarige moeder vanwege de diverse verwerkte bloemen waar zij zo van houdt. Zie tevens mijn feedback email van 26 December j. l. waar ik tot nu toe geen reactie op ontvangen heb.

Vriendelijke, adequate hulp

Probleem met postcode, zo fijn opgelost

Ander stuk ontvangen dan besteld

Helaas geen goede ervaring! Ik heb een ovaal kerststuk besteld voor iemand die ziek is. Helaas heeft degene een rond stuk ontvangen op 23 dec. Heb juist specifiek gezocht naar een ovaal stuk zodat degene deze op de schouw kon zetten. Hier heb ik ook een stuk meer voor betaald. Heb het verschilt in geld terug gevraagd, maar helaas. Mijn ongenoegen heb ik laten weten via de mail, helaas wordt er gezegd dat ze er niets meer aan kunnen doen. Dit omdat er bijna 5 dagen overheen was gegaan.( er zat ook kerst tussen) Er wordt namelijk van je verwacht, dat wanneer het stuk is bezorgt, dat je dan direct vraagt om een foto (Dit is raar om te vragen) zodat je dan kan beoordelen of het stuk klopt,.....want dan moet je dit dicht laten weten bij flowerservice

Terecht flowerSERVICE

Ik bestel vanuit de VS al jaren kerststukjes hier. Ben altijd heel tevreden. Toen er een keer een probleem met de bezorging was, was dat binnen 24 uur opgelost! Kan ik zeker aanbevelen.

Bergstraat 9

5427 EA Boekel