Zeer mooie bos bloemen afgeleverd !

Prima verzorgd.

Uitstekende service

Heb meerdere malen via deze site besteld en telkens waren de bloemstukken op tijd en netjes bij de ontvangers bezorgd.

Mooi boeket en goede aflevering

Een erg mooi boeket Alles erg goed geregeld

Geweldig!

Ik had een bestelling geplaatst en een foutje gemaakt. Annelies van den Heuvel van de flowerservice in Sint Oedenrode heeft het probleem heel snel en aardig opgelost. Ik zal deze service zeker weer gebruiken en aan iedereen aanbevelen.

Spam

Ik ben gestopt met beoordelingen want de vragen voor beoordelingen komen de spuigaten uit. Een tweede email sturen met een vraag om een beoordeling is gewoon spam. Zullen we gewoon doen dat jullie bloemen bezorgen en dat ik daarvoor betaal en dat jullie me daarna verder met rust laten?

Geweldig.

Prima service en prachtige orchideeen

mooi boeket

ontvanger was heel blij met het boeket bloemen wat ze gekregen heeft

Cadeau voor mijn moeder (abo). Ze was er blij mee

Goede service, mooie bloemen!

Voor de verjaardag van onze dochter in Nederland, een bloemetje besteld. Werd keurig op tijd gebracht en na een week waren de meeste bloemen uit het boeket nog zo goed, dat onze dochter ze nog eens opnieuw in andere vaasjes heeft gezet om nog wat langer van haar verjaardag te kunnen genieten. Dus vandaar, mooie bloemen. Ze wist niet van wie de bloemen afkomstig waren, belde hierover en werd keurig na een uurtje teruggebeld. Dus vandaar, goede service.

Prima snelle service

Goede service. Mooi boeket in de gevraagde blauwe kleur!

Prachtige bloemen

Mooi bloemen ontvangen en ze staan prachtig.

uitstekend

prachtig op tijd afgeleverd en een hele mooie bos bloemen

Op tijd, prachtig boeket

Zeer tevreden!!

Mijn schoondochter was zeer tevreden over het prachtige bouquet dat ze via u van mij heeft ontvangen.

De mensen waren blij met de bloemen

Heb de bloemen zelf niet gezien, maar er is op tijd geleverd en de mensen waren blij met het boeket. En daar doe je het voor!

Erg mooi boeket en keurig op tijd

Mooi boeket. Alleen bij bestellen even problemen omdat de betaling eruit lag, maar dat was de volgende dag opgelost

super service, mooie bloemen in een woord TOP

Ik ben erg enthousiast over Flowerservice Nederland Super TOP

Mooi werk.

Niks op aan te merken vlotte service.

Prima, op tijd bezorgd en de ontvanger vond het mooi!

Zou leuk zijn als je een foto krijgt van het boeket dat wordt bezorgd

Flowerservice snel en betrouwbaar

Bij Flowerservice staat de klant hoog in het vaandel.

Prachtig boeket bezorgd

Helemaal goed.

Snelle makkelijke toegang tot het kopen van een mooie bos bloemen en een snelle bezorging.

Mijn ervaring is dat we erg tevreden zijn

Bij vrienden ver weg een bloemetje laten bezorgen.Bestelling en bezorgen verliepen volgens aanvraag.Mooie bos voor redelijke prijs.Zeer tevreden!

Bergstraat 9

5427 EA Boekel