Het was en erg mooi boeket.

Perfecte Service Flowerservice !!

Op de bezorgdag een prachtig boeket bezorgt. Betaling, communicatie alles prima naar wens verlopen.

Mooi bos bloemen van gemaakt.

Snelle bezorging….top,zeker voor herhaling vatbaar.

Ben zeer tevreden ….De fam.die het heeft ontvangen vonden het bouquet prachtig.Door de foto die ze mij via de app stuurden heb ik ook zelf kunnen zien hoe de samenstelling van de bloemen was,heel mooi. Vriendelijke groet Ietje de Vries.

Mooi boeket en dat was het belangrijkst.

Ik weet dat bloemen duur zijn maar vond het boeket - ik kreeg 'n foto - toch aan de prijs en de bezorging kosten hoog. Was net als de ontvangster tevreden over de kwaliteit en de levering. Misschien 'n volgende keer rechtstreeks bij 'n bloemist bestellen. Dat scheelt overhead kosten!

Mooie bloemen

Netjes bezorgt en mooie bloemen.

Perfect geregeld.

Mooie bloemen en heel goed geregeld. Wij zijn erg tevreden.

Aanrader

Prima boeket netjes en tijdig afgeleverd

Een mooi kado voor een praktijk opening snel en makkelijk kunne bestellen.

Prachtige bloemen, bijna een week geleden. Zien er nog voortreffelijk uit. Grote klasse!!

Van bestellen tot leveren perfect

Een tevreden ontvanger !

Mooi boeket, op tijd gebracht!

Als een ontvanger je enthousiast belt na het ontvangen van het boeket en je ook nog een mooi videootje opstuurt, dan weet je dat het goed zit! Heel mooi boeket, voor een redelijke prijs en mooi op tijd afgeleverd. We komen nog eens terug!

Prima ervaring.

Prima ervaring, zeer goede service, de jarige is nog steeds blij met het mooie boeket, dat netjes werd afgelevered volgens de door mij gegeven instructies. Mijn dankt aan iedereen die zo fijn heeft mee gewerkt aan deze bestelling.

Probleemloos bestellen, duuidelijke website en prachtige bloemen

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een mooi boeket en dat is bijzonder goed gelukt! Prachtig boeket dat ook nog eens meer dan een week in volle glorie heeft gestaan.

Prachtig

Hele mooie bloemen in een woord prachtig

mooi boeket

snel geleverd, prima

Moederdag boeket besteld en betaald, niks geleverd! ;o(

Over het algemeen ben ik tevreden over de kwaliteit van de boeketten. In principe nooit geen grote problemen. Maar nu, na een 1e keer een bestelling van een teleurstellend klein boeket, deze 2e keer een boeket dat überhaupt niet is afgeleverd, op Moederdag!?! Begrijpelijk in de context van de eventuele drukte op Moederdag, maar blijft slordig. Hoop dat de klantenservice ervoor zorgt dat het boeket alsnog afgeleverd gaat worden.

biedt goede service.

Ik vind dat jullie een goede service bieden en heel correct zijn.

uitstekend geregeld had alleen graag een foto van het bosje bloemen gehad welke geleverd is

Fantastische service en mooie bloemen!

Snelle en fantastische service. De ontvangers waren heel blij met de mooie bloemen!!

Ik wilde graag een plukboeket met een paradijsvogelbloem erin bestellen voor mn schoonmoeder..niet elke winkel heeft deze bloemen op voorraad of in t assortiment. Flowerservice heeft ervoor gezorgd dat er 2 paradijsvogelbloemen in het boeket zaten En deze zijn vers met moederdag bezorgd. Top ..en nogmaals bedankt voor de goede service

Snelle service, mooi en langdurig blijvend boeket

2 dagen voor moederdag besteld, en hebben om 11:00 uur s'ochtends in Brabant geleverd. Zeer tevreden

Zeer tevreden over de snelle en goede service. Bloemen eerder geleverd dan verwacht.

Snelle levering en mooi boeket.

Zeer tevreden .

Trots