Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Prima service, goed contact

Levertijd werd eerst geschat op twee maanden, maar had na 3 weken het product al in huis! Heel beste meevaller natuurlijk! Maar eerste schatting van levering was demotiverend, had bijna de bestelling geannuleerd

Pluspunten

Zeer snelle levering. Nette prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Elk punt is positief.

Pluspunten

Zeer netjes, snel en correct geholpen door de medewerk(st)er. Er is snel een antwoord gegeven op mijn specifieke vragen, waarna de bestelling netjes en soepel is verwerkt. De bestelling was eveneens zeer snel binnen, ondanks levering via het Europese magazijn van de fabrikant.

geen

Pluspunten

Prima service keurig geleverd 2 minpuntje duurde een aantal dagen langer omdat het niet in voorraad was en gaf wel aan op de side aan dat hij on voorraad was verder keurig te woord gestaan via de mail

Beter de voorraad op orde houden

Pluspunten

Bestelling prima volgens afspraak geleverd.

Verzending direct na bestelling, volgende dag leveren ipv na 3 werkdagen

Pluspunten

Bij Motorkleding een Shark helm besteld, op de site werd duidelijk aangegeven dat deze binnen 2-4 werkdagen leverbaar was, wat de indruk wekt dat ze dit product op voorraad hebben. Na drie dagen wachten toch maar even een berichtje gestuurd met de vraag wanneer ik een verzendbevestiging zou kunnen verwachten, na een halve dag geen respons even telefonisch contact gezocht. Aan de telefoon wordt me vervolgens verteld dat het product besteld is bij hun leverancier, in Frankrijk nog wel, het kon dus nog minimaal vijf dagen duren voor het product bij hen binnen was en ze het mij door konden sturen. Bij de vraag of ik nog kon annuleren werd wel duidelijk aangegeven dat ik maximaal 14 dagen op mn centjes terug kon wachten, voor een bedrag van 233 euro was het me dat niet waard, dus mocht ik afwachten. Inmiddels 13(!) dagen na mijn bestelling eindelijk een pakketje ontvangen met daarin mijn helm. Over het product zelf niets meer dan lof, maar het pakket was niet extra verpakt voor verzending, alleen in de opbergdoos van Shark zelf. Het verbaast me dat mensen niet klagen dat spullen niet heel zijn aangekomen. Al met al kan ik zeggen dat ik zeer ontevreden ben op de manier waarop Motorkleding.nl met hun klanten omgaat en zal ik hier nooit meer iets bestellen. Je wordt misleid door valse verzendtermijnen, waar ze blijkbaar niets aan gaan veranderen want voor mijn product staat nog steeds een levertijd van 2-4 werkdagen.

Pluspunten

Bestelling vlug en goed verzonden .

Pluspunten

Goede, snelle levering. De motorhoes (XL) past perfect.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de spullen

2juni helmen besteld en 15juni binnen. helaas veel te laat en geen contact gehad dat het langer dan de opgegeven 3 a 5 dagen zou zijn. ik besteld nooit meer hier en zou het niet aanbevelen ook. ik ben met mijn oude helm maar op vakantie gegaan op 10juni.

Pluspunten

Heel leuk geholpen. Groot assortiment en snelle levering.

Ik vind het geen "outlet" zaak.

Pluspunten

Fast service, good Prices, quick customer support.

Language choice (at least english) would be fine.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt heel snel antwoord op vragen via de functie op de website. Als het product eenmaal binnen is wordt het snel en goed verpakt geleverd. Ik heb er al vaker spullen gekocht, het is een betrouwbaar bedrijf.

De voorraad status op de website klopt niet. Men wekt de indruk dat alles op voorraad is en zo geleverd kan worden. In werkelijkheid moet het van de groothandel komen en dat duurt al snel meer dan een week.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De geleverde jas is van goede kwaliteit

Een paar maand op de jas moeten wachten. Een paar keer bericht gehad dat de jas binnen zou zijn terwijl dit niet zo was. Leverdatum is keer op keer vooruit geschoven. Een paar mails gestuurd waar gewoon niet op gegereageerd wordt. Waardeloze service. Ik bestel hier nooit weer.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, en snelle levering

Nvt

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.