Pluspunten

Goede communicatieve vaardigheden, mooie producten, goede verpakkingen

Retouren niet gratis verzending.

Pluspunten

Scherpe prijs en snel geleverd

Pluspunten

Goede spullen, prima levertijd!

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke website met daarop een groot aantal artikelen, verder een redelijk snelle levering en de producten netjes verpakt.

Het retourneren vind ik persoonlijk prettiger als ik een bijgeleverd retour formulier kan invullen. Als iets niet past kan ik het dus dezelfde dag weer opsturen, nu zit er meer tijd tussen. Geen ramp op zich, maar niet prettig.

Pluspunten

Snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, laagste prijs.

Helm binnen gekregen volgende dag na bestellen, echter kaal in de doos zonder alle assesoires. Meteen gecontact en men zou het regelen. Nog even afwachten, maar na enkele dagen nog niks ontvangen. Vandaar een voorlopig oordeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk kwam de bestelling toch toe.

Erg lange levertijd van 1 week. De kabel die bij het product meegeleverd werd, werkt niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Voorafgaande aan de bestelling eerst telefonische informatie gevraagd; Info was goed en duidelijk. Bestelling correct en vlug verstrekt. Product van goede kwaliteit.

Pluspunten

Alles correct geregeld

Track en trace is in het Duits maar ach das niet noemenswaardig

Pluspunten

Snelle reactie snel thuis

Pluspunten

alles ging goed als verwacht !

geen

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

Niks op aan te merken

Pluspunten

Garmin banden monitor systeem gekocht, alles prima verlopen tegen een heel goede prijs. Kom zeker nog een keer bij jullie terug.

Pluspunten

Snelle levering conform afspraak

nee

Pluspunten

Goede product informatie, tijdige en goede levering.

Communicatie over de levering i.v.m. openingstijden (maandag gesloten).

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Geven het juiste advies bij het kopen van motorkleding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gemakkelijk te vinden op internet (via google) Goed overzicht producten Snel en gemakkelijk besteld Betaling via iDEAL goed geregeld Product voldoet aan bestelling en verwachting

Telefonisch niet bereikbaar Via e-mail geen reactie gekregen Afspraak van levering werd niet nagekomen (2-4 dgn en later ook niet toen ik binnen 20 uur vervolg reactie zou ontvangen; niet gehad) Levering plots bekend (ik kreeg 3 e-mails op 1 dag) Uiteindelijk levering na 12 dgn

Pluspunten

Ik heb kleding gekocht bij de motorzaak zelf, dus niet online. Dit is zeer aan te bevelen. Het was erg druk, toch hadden ze erg veel persoonlijke aandacht. Ik wist niet goed wat ik wou hebben, waarop de verkoper van de verschillende soorten kleding wat bij elkaar raapte en mij aan liet passen en duidelijk heeft uitgelegd wat de voor en nadelen zijn. Zo ben ik tot een goede keus gekomen, waarop ik nog een leuke korting kreeg. Als beginnend motorrijder zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Geen.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.