Pluspunten

Snelle levering goede service Kreeg een gratis upgrade van een rug protector omdat degene die ik had besteld niet op voorraad was

Pluspunten

Snelle bezorging en ik had ook een hele mooie prijs betald voor mijn helm. Helm zag er goed uit voor een laatste demo model. Ik ben er zeer tevreden mee

Mijn helm valt een beetje klein het zou fijn zijn geweest als dat er bij werd vermeld was.

Pluspunten

Betrouwbaar

Pluspunten

vlot en correct

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede en volledige keuze aanbod

Snellere en adequate communicatie. Nu veel te traag en weinig inhoudelijk.

Pluspunten

Ik kon niet zo goed uit de voeten met de kleding maat tabel. Toen ik de firma belde kreeg ik een medewerker aan de telefoon die Mij keurig begeleidde door het hele bestel gedeelte tot en met het betaal gedeelte.Ook werd de bestelling keurig bezorgd op de afgesproken tijd.Ga zeer zeker volgende keer als ik iets nodig heb van motorkleding bij deze firma bestellen .TOP. Met vriendelijke groet Gerard Morsink

Pluspunten

-Ruim assortiment -Goede informatie over status van pakket

-Trage levering( er stond 2-4 dagen en het kwam na ander halve week) -Inloggen op site werkt vaak niet. -Niet heel goed verpakt bij verzending( in originele verpakking zonder bescherming)

Pluspunten

Had verkeerde product besteld. Dit is vervolgend heel snel en correct afgehandeld.

Pluspunten

ik had een helm vizier met pinlock besteld deze was na 2 werkdagen op de gewenste bestemming. ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie is het verkeerde product verstuurd (Maat S ipv Xl) Na telefonisch overleg werd per direct het juiste artikelen opgestuurd en deze werd de volgende dag al per pakketpost geleverd.

Verzendkosten voor het retour zenden van het verkeerde artikel (6,95) zouden mij terug betaald worden maar dit is tot op heden niet gebeurd!

2 sterren: slechter dan verwacht

Als een product na bestelling niet binnen de op de site gestelde termijn geleverd kan worden. Is het wenselijk om de klant op de hoogte te brengen van de juiste termijn en een tegen voorstel te doen.

Pluspunten

Perfecte communicatie en vlotte verzending

Pluspunten

Goede website! Leveringsvoorwaarden zoals het hoort, goede communicatie en afhandeling van van de bestelling. Accurate levertijden op de site.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

was snel geleverd,maar maat M leek wel een XXXXL, geleverde weer teruggezonden, maar om dat kenbaar te maken blijkt niet zo eenvoudig als het voorgesteld wordt. Nu maar afwachten of ik ook snel mijn geld retour krijg.

Veel makkelijker contact kunnen opnemen en goed werkende linken op de website, want die doen niets.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede en snelle levering

Het kan natuurlijk niet dat klanten de retourskosten van een te ruilen of retourneren product moeten betalen. Is niet erg klantvriendelijk.

Pluspunten

goede service, ook aan de telefoon

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Langzame levering, en geen gegevens op het pakketje. Alleen het adres van het ophaalt int stond erop, waardoor het moeilijk werd om op te halen.

Pluspunten

Snel geleverd en goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Online shop

Zorgen dat levertijden en voorraad up to date zijn

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.