Pluspunten

Het bestelde was de 6e werkdag geleverd, iets later dan gezegd maar dat lag ook deels aan TPG Post, op mijn mail omtrent informatie kreeg ik geen antwoord, maar een technische vraag was snel beantwoord ... Kortom, goed gegaan!

Iets sneller reageren op mail, 1 x gebeld, iedereen in gesprek, einde bericht geeft een Unheimisch gevoel bij de klant!

Pluspunten

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Ben ook heel tevreden over de aankoop, super.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk word het product toch nog geleverd

Levertijden beter updaten op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Bestelling netjes verpakt en goed op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk overzicht, snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de service en advies. Ook was ik verrast over de prijsstelling.!

Moest bij het ophalen van mijn bestelling iets langer wachten dan prettig was, echter voor de klanten vóór mij alle tijd, wat mij ook weer gebeurde toen ík aan de beurt was.

Pluspunten

Alles vlot afgehandeld. Alles prima te volgen. Perfecte aflevering.

Pluspunten

communicatie loopt perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met makkelijke procedure 1ste levering verloopt vlot Duidelijke richtlijnen voor retour

Bij retour met omruiling: het alternatief product dadelijk reserveren. > mijn alternatief product was voorradig op moment van de aanvraag retour, maar blijkt bij aankomst van het om te ruilen product niet meer voorradig te zijn. Bijgevolg loopt de wachttijd op en dat is jammer.

Pluspunten

bestelling zeer snel geleverd

Pluspunten

Goede service, veel mogelijkheden.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd , prima navigatie . ook de headset voor in de helm werkt prima en is simpel te configureren.

Pluspunten

Goede communicatie/aktie bij slechte levering van post-nl.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment en de mogelijk een factuur te ontvangen

Levering duurde toch langer dan online aangegeven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beloften na komen

Pluspunten

deskundig en prettig geholpen.

Pluspunten

Transparant, correct, snel reageren

Pluspunten

betrouwbaar en goedkoop

sneller leveren

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

- Goede overzichtelijke website (makkelijk doorklikken en selectie maken) - Juiste informatie via de e-mail (orderstatus, Track & Trace, etc)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijsstelling

Communicatie moet beter. Als je levertijden vermeldt, houd je daar dan ook aan en indien dat niet haalbaar is, informeer dan je klant. Als er telefonisch afspraken worden gemaakt of beloftes worden gedaan, houd je daar dan aan. Reageer op email, wel zo klantvriendelijk. Op al deze vlakken scoort motorkleding.nl zeer slecht, erger heb ik nog niet meegemaakt.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.