Pluspunten

zeer klant vriendelijk. echt een aanrader.

Pluspunten

Goede prijs en breed assortiment.

Eventueel snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, keurig track&trace, netjes verpakt.

Ik heb de bestelling teruggestuurd vanwege het feit dat de maattabellen op de site helemaal niet overeenkomen met de maten van de jas en broek van de betreffende leverancier (GC). Het is dus allemaal te groot. Das punt 1. Punt 2 is:De maat tabellen staan in 34,36,38 enz (voor dames). Echter tijdens het bestellen moet je aangeven S, XS, M, L enz.. Waarom hanteer je nou twee verschillende tabellen en laat je de conversie tussen een en ander aan de klant over?

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Volop keuze in de showroom. Prachtige motoren met regelmatig nieuwe exemplaren.

Geen enkele naar mijn idee.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service.

Nvt

Pluspunten

Na het bestellen van een helm met de verkeerde maat, binnen een week de goede maat gekregen! Bedankt!

Het duurde 3 werkdagen voordat ik wist dat mijn retour was ontvangen en dat het vervangende product werd verzonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk contact, groot assortiment en mogelijkheid tot afhalen in de winkel.

Te lange levertijden voor sommige producten (oorzaak leverancier, maar toch), weinig mogelijkheid tot korting bij een grote order.

Pluspunten

I recived my order. Wasnt too fast (out of stock). Its took 1 month but price was nice!

Pluspunten

Snelle service Goede prijs

Pluspunten

Klasse

100000000000000.......

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijke service, terwijl ik zelf een fout had gemaakt. Uitstekend! O, én een tophelm aangeschaft...

Pluspunten

klantgericht, vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Alles ging naar wens. op tijd bezorgd en vlug retour en de nieuwe qaud hoes gestuurd .Tweede past perfekt.

Alles oke

Pluspunten

Goede prijs stelling. Snelle service en het op de hoogte houden van de stand van de bestelling. Mijn bestelling had een aantal dagen levertijd en op het moment dat de helm binnen moest zijn kreeg ik netjes een bevestiging dat de helm binnen was en naar mij opgestuurd zal worden

Misschien een toevoeging op de site welke accessoires ervoor desbetreffende kledingstuk/helm beschikbaar is. dit direct bij het item plaatsen.

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk bestelling te plaatsen en fijn dat het een dag later al bezorgd wordt.

Vooraf ene keuze kunnen maken in dag van afleveren en (voorkeur van aflevertijd.

Pluspunten

Geleverd binnen de tijd zoals beloofd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede site, uiteindelijk netjes afgeleverd en een goed product geleverd.

Aflevertijd van max 3 werkdagen werd niet gehaald. Na 4 werkdagen ben ik gaan bellen en mailen waar het bleef. Telefonisch was het bedrijf volledig onbereikbaar. 10 keer gebeld, 10 keer kreeg ik te horen dat ik later terug moest bellen en werd er opgehangen. Heel bijzonder. Mail werd gelukkig binnen een uur beantwoord. Dag erna had ik het pakje in huis. Al met al 5 dgn gewacht. Niet netjes als je op je site max 3 dgn aangeeft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles bezorgt en, goed op de hoogte gebracht

niet beloven dat iets binnen 3 dagen geleverd wordt, en het wordt 2 weken.

Pluspunten

fijne degelijke laarzen , mooie prijs.

Pluspunten

Zeer klant en servicegericht

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de bestelling en verwachte levertijd, nadat de verwachte levertijd uitgesteld werd. Verder zonder problemen een product retour kunnen sturen en om kunnen ruilen.

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.