Pluspunten

prima jas, snelle levering. maat kwam overeen met mijn normale maat. pasvorm is ''slim fit'';

pakket stond niet in systeem bij ophalen (na overleg wel meegenomen) ; neem aan dit iets eenmaligs was

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling met een duidelijke website!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit(vooral de G C lijn) van de producten zoals,leder,textiel en andere,ook een zeer goede afhandeling van het onlineTeam

De maten van de G.C lijn zijn altijd juist vermeld in de onlineshop,zoals bv:maat 62(wat vermeld staat in de leder motorbroek die ik heb gekocht)maar deze broek is iets te klein? zelf heb ik leder broeken gekocht zowel in NL als in BRD winkels met dezelfde maat,die nu nog perfect passen (ook motorbroeken!) Hopelijk ben ik u van dienst geweest met deze info. m.v.g.

Pluspunten

makkelijk, snel, gewoon goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aflevering was netjes maar veeeel te laat, helm werd na +/-3 weken geleverd terwijl word geadverteerd met 2-4 werkdagen, hetgeen ik mijn keuze voor motorkleding.nl had gebaseerd.

Levertijd dramatisch, moet veel belwerk verrichten omtrent levering, antwoorden op vragen worden verdraaid in eigen belang.

Pluspunten

Alles was in orde, zowel klantenservice voor en na. Geen enkele opmerking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, snelle en adequate hulp bij verhelpen problemen met werking van navigatiesysteem.

software direct voorinstalleren op navigatie zodat het apparaat meteen werkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Pluspunten

Pluspunten

Alles keurig en goed geregeld

Pluspunten

Overzichtelijke website. Gemak van bestelling. Snelle levering. Goede maatbepaling via de website tool.

Misschien iets meer duidelijkheid rond de levertermijn bij modellen die niet op voorraad zijn.

Pluspunten

Niet direct de laagste prijs. Na mail werd laagste prijs geboden.

Pluspunten

Levering mooi optijd binnen en goei kwaliteit

Prima hoe het is

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

snel geleverd

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede service; verkeerde maat besteld dus toch even gebeld. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, omruilen voor andere maat gaat probleemloos en snel. Kortom, uitstekend!

Pluspunten

Zeer goede communicatie . Groeten aan Marc .

Zou leuk zijn als er een retour voor omwisseling is , dat het door de koerier firma terug opgehaald word .

Pluspunten

Zeer goede webwinkel! Deze is zeer intuïtief in gebruik en biedt duidelijke overzichten van je bestelling en de status daarvan. De klantenservice is professioneel, pro-actief en zeer vriendelijk. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Levertijd is wat aan de lange kant.

Pluspunten

Goede en snelle service zeker de moeite om je motorkleding via deze weg aan te kopen bedankt

Pluspunten

Mijn betaling was ogenschijnlijk mislukt. Na wat heen en weer gemail is de levering doorgezet. Levering op 2e werkdag zoals afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, vriendelijk personeel bij de klantenservice

Levertijd liep veel uit, 2-4 werkdagen werd aangegeven bij het product, echter na een aantal dagen nog geen wijzigingen bij de bestelstatus kunnen constateren. Klantenservice gecontacteerd, vriendelijk geholpen, en deze ging er achter aan. Desondanks product erg laat aangekregen. 03-09 besteld, en pas 12-09 afgeleverd.

Pluspunten

Ik ben in de showroom wezen kijken voor een set zadeltassen en een roltas omdat online de afmetingen moeilijk in te schatten zijn. Na advies door de medewerkers e.e.a. op mijn motor mogen passen en zo de juiste maat kunnen kiezen. Deze is voor mij besteld en keurig thuis gestuurd. Dikke prima !!!

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.