Pluspunten

Snelle levering. Netjes en goed verpakt. Product omschrijving goed

Pluspunten

Reageren snel op vragen

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering

Pluspunten

aangekochte producten zijn zoals ze omschreven staan ook de maat keuze en kwaliteit perfect snelle levering bij vragen snel terug antwoord ik ben alvast tevreden voor in de toekomst

Pluspunten

Prima behandeld en vriendelijk te woord gestaan

Wat meer pas mogelijkheden helmen

Pluspunten

Ich bin komplett zufrieden

Pluspunten

Gaan echt voor je zoeken om het juiste product te vinden en te leveren.

Pluspunten

prima bedrijf

Pluspunten

Lekker snel goede service.zit in Portugal en ze bellen me ff op of alles klopte die zag ik niet aankomen.

Ga zo door!

Pluspunten

Voordelig, persoonlijk bij vragen en info. Oplossingsgericht.

Voor retourzending wordt geen adreslabel verstrekt, dus zelf betalen

Pluspunten

product voldoet volgens de omschrijving; prima verhouding kwaliteit/prijs. levering volgens afspraak

snellere levering... alhoewel wel duidelijk wordt gemakt wanneer iets wordt verzonden.

Pluspunten

Goeie acties

Pluspunten

goet

Pluspunten

- deskundige verkopers - eerlijke meningen en adviezen omtrent de artikelen - heel schappelijk met bedenktijd - het testen van een nieuw pak door het zitten op een motor gaf een zeer vertrouwd gevoel aan de koop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Communicatie, nakomen van afspraken, bereikbaarheid

Pluspunten

Goed geholpen en geadviseerd!

Pluspunten

zeer goede sevice.

Pluspunten

Snelle nette levering, was uitverkocht dacht zal wel lang gaan duren maar nee hoor na een paar dagen netjes in huis top

Geen idee

Pluspunten

Wat ze vermelde op de site hebben ze voor mij ook waargemaakt. Op tijd geleverd. En de maattabel klopte ook nog.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geleverde product was goed.

De levertijd was helaas langer dan aangegeven. Klanten service bleek maar uit 1 persoon te bestaan en was niet echt heel klant vriendelijk. Maar goed snap dat zij er ook niet heel veel aan kan doen.

Pluspunten

- fijne communicatie - kwalitatief - snelle levering (indien op voorraad)

- Snellere levering (indien niet op voorraad)

Pluspunten

Ik had Rev’it laarzen besteld. Ze waren snel binnen maar zaten niet lekker. Ik heb ze terug gestuurd en geruild voor Sidi’s. Ook deze waren vlot binnen en zitten als gegoten. Ben zeer tevreden hoe het afgehandeld is.

Pluspunten

Via internet terecht gekomen bij Motorkleding online. Vriendelijk geholpen met het kiezen van de juiste maat motorjack. Omdat mijn maat niet voorradig was werd deze met spoed besteld en twee dagen later geleverd. Het beschermstuk van het ruggedeelte werd nagestuurd op de afgesproken datum. Conclusie gewoon goed.

Als je als klant iets kan opmerken maar is niet storendhet volgende: Je kan zeggen meer maten op voorraad. Maar ik kan begrijpen dat dat financieel voor het bedrijf een erge belasting is. Geen verdere punten

Spinveld 74

4815 HT Breda

Over MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in motorkleding en -accessoires voor zowel recreatieve als professionele motorrijders. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen en beschermingsmaterialen van toonaangevende merken. MotorkledingStore.nl richt zich op het bieden van veilige, comfortabele en stijlvolle kleding voor motorrijders, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering.