Pluspunten
vriendelijke bezorgers
Verbeterpunten2 dagen later bezorgd. product is van slechte kwaliteit 2 deukjes in de metalen pijpjes en een barstje in plastic. lastig inelkaar te zetten
Beste Anita, De bestelling is bij ons binnengekomen om 17:21 en tot 17:00 versturen we dezelfde werkdag vandaar dat het 2 dagen duurde. Spijtig om te horen dat er een barstje in het plastic zit. We gaan je de factuur mailen zodat je via de importeur met de melding dat het artikel defect is, een nieuwe gaat ontvangen.
Pluspunten
Goede oplossing van een probleem.
VerbeterpuntenOK
DE levering/bezorging door DPD is bijzonder slecht. Aangezien ik niet thuis was heeft de bezorger van DPD geen kaartje in mijn brievenbus gedaan dat mijn pakket bij een van mijn buren is afgeleverd t.w. Eimeren 40. Het kaartje heeft hij in de brievenbus van mijn buren op 44 gedaan.
Pluspunten
Ik had het foute huisnr. genoteerd, maar DPD heeft het daarna goed opgelost, doordat ik gebeld had met deze mededeling. Dank jullie allemaal.
Verbeterpuntengeen
verkeerd artikel geleverd en blijven beweren dat het niet door hun is geleverd.
Het is geen verkeerd artikel maar qua kleur er zit een beschermfolie op het product die je er eerst af moet halen en daar onder zie je de RVS kleur.
Pluspunten
Snelheid van levering en scherpe prijs
VerbeterpuntenEr was een onderdeel niet in de doos. Ik wacht op reactie van de klantendienst
Pluspunten
Goedkoop, snel geleverd, heel betrouwbaar
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het rekje dat ik gekocht heb is niet perfect, maar voor de prijs nog altijd wel goed.
Pluspunten
Dat jullie deze grillplaat verkopen. Deze grillplaat goedkoper is dan elders.
VerbeterpuntenBezorgen liet veel te wensen over. Uiteindelijk wel goedgekomen, maar wel een punt van kritiek.
Pluspunten
Snelle service zoals vermeld. Geen klachten en doe graag meer zaken met dit bedrijf in de toekomst
Pluspunten
Duidelijk website, prettig zoeke
VerbeterpuntenDoen wat je belooft, levertijd is niet gerealiseerd.
niets
Pluspunten
Site is ok
VerbeterpuntenReageren op een klacht
Gelukkig hebben we de klacht samen met je opgelost naar je volle tevredenheid.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
werd zeer netjes op de hoogte gehouden over het pakketje van DHL dat het verstuurd was en kreeg later een smsje dat het tussen 12.oo en 13.00 afgeleverd zou worden en dit klopte precies .
Pluspunten
de foute levering werd direct rechtgezet
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering , zeer goede kwaliteit voor weinig geld .Leuk kledingrekje Gekocht en mooi ook nog. Spot goedkoop vergeleken met anderen web sites. Blij mee...
VerbeterpuntenGeen tips. Blijf zo