Pluspunten
Top prijzen en supersnelle afhandeling.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.....
Pluspunten
Eerste ervaring, en díe was prima!
Pluspunten
wat op de site aangegeven is,is nagekomen dus betrouwbaar. prima geregeld.
Pluspunten
Pluspunten
makkelijk te bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
levering erg slechte transporteur pakket komt zwaar beschadigd aan en moest halve straat langs om te kijken waar het afgeleverd was geen kaartje in de bus
Verbeterpuntenneem een andere pakketdienst
PostNL..sorry voor het ongemak namens hen.
Pluspunten
Correcte levering!
Onvolledige artikel (onderdelen ontbraken) in een open box (die wederom in een andere box zat) gestuurd, moet dus bekend zijn gewesd dat onderdelen ontbreken. Foto gestuurd, geld terug gestoort-zonder de betaalde verzendingskosten (ondanks dat zij dat hadden belooft). dus de klant betaalde een verzending zonder nut. Jammer! Echter geen aanrader!
Helaas kan dat wel eens gebeuren dat een onderdeel of schroefjes ontbreken. Toen wij elkaar spraken en ik het onderdeel niet kon vervangen omdat er geen voorraad meer was, heb ik je het hele bedrag incl. vrachtkosten terugbetaald op de dezelfde dag nog en zonder dat je het artikel hoefde terug te sturen. Maar ik zie al wat er gebeurd is: je hebt via blokker.nl besteld en een kortingscode gebruikt (die niet van ons is). Ik zal blokker voor je contacteren en an weet ik zeker, wanneer ze dit hebben gefixt, dat je ons een voldoende gaat geven voor de persoonlijke service!
Pluspunten
voor mij de eerste bestelling
VerbeterpuntenMisschien nog meer muziek keuze, en dan live concerten.
Pluspunten
Prima snel geleverd
Pluspunten
Na je bestelling meteen een bevestigingsmail, had in het weekend besteld dus daardoor duurde de zending iets langer maar netjes ingepakt kwam het aan. Waren alle bedrijven maar zo goed bezig ga hier zeker meer bestellen!!!!
Beter verpakken. De doos waar het spul in verzonden werd was aan de onderkant helemaal los.
Pluspunten
Snelle levering! Prima prijs en tot op heden geen problemen!
Pluspunten
fijn dat ze zo snel hebben gereageerd en zelfs een retour bon gedrukt voor ons.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen en als bij levering blijkt dat iets (licht) beschadigd is dan biedt men direct een passende oplossing. Super winkel