Snelle en correcte levering..product zoals omschreven . Dus top

A

A

Mijn bestelde artikelen waren erg goedkoop en werden snel en goed verpakt verzonden.

Mijn ervaring met deze shop is dus zeer positief. Het was de eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Ik kwam op deze site terecht via een prijsvergelijkings-site omdat de door mij bestelde artikelen op deze site het goedkoopste waren. En als de artikelen dan ook nog zeer goed verpakt en snel geleverd worden dan kan ik niet anders dan een 10 als beoordeling voor deze webshop geven.

Netje ontvangen En zeker niet duur vergeleken met andere bedrijven

Alles goed en snel geleverd voor een goede prijs

Goede deal

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering

Hele top

Goede prijs en service

Kwaliteit boven alles

Voor iedereen wat wils, fijne afhandeling

Van bestelling tot levering …. Alles prima!

Geweldige service!

Had een probleem met een bestelling en werd onmiddellijk en doeltreffend geholpen door Karen. Producten werden snel geleverd. Zal hier in de toekomst nog zeker bestellen!

Ze hebben snelle service

Had een slim cycle gekocht er ontbrak wat en volgende dag al geleverd

Snel en goed

Product was snel geleverd en keurig verpakt tegen schade. product ziet er goed uit en werkt ook uitstekend. wij zijn erg tevereden.

Snelle levering en goede service

Bestelde producten zijn snel geleverd. Bij ontvangst bleek er 1 item te missen.op mijn mail werd prompt gereageerd en kreg een aantal opties. Koos voor nalevering welke ik met een paar dagen ontvangen heb.

snelle levering en goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

Snelle levering voor goede prijs

Nog maar één keer wat besteld dus vandaar nog geen 5 sterren

Snelle levering voor prima prijs

Aftershave welke bijna niet meer te vinden is bij stuntwinkel x 10 besteld. Volgende dag al bij DHL afhaalpunt. Top!! En goedkoop.

Uitstekende klantenservice

Erg goed geholpen door Karen om tot de juiste oplossing te komen. Nu erg blij met mijn trilplaat en mijn vriendin heeft er gelijk ook 1 gekocht. Kwalitatief een erg goed product en een goede service bij Stuntwinkel.nl.

Goede deal, snelle levering

Op zoek naar een cadeautje kwam ik bij deze winkel uit. Ze boden het artikel aan voor een zachte prijs. Bestelling geplaatst in de ochtend en in de middag werd het verstuurd. De volgende dag kwam het aan. Netjes via mail en track & trace op de hoogte gehouden over de levering.

Topwinkel en service!

Erg leuke producten voor een lage prijs. Nadat bleek dat 1 van mijn bestelde lampen beschadigd was kreeg ik na goed overleg een compensatie. Echt een goede service gehad. Daarom zal ik in de toekomst meer bestellen

Top website

Via Stuntwinkel.nl 4 flesjes aftershave gekocht. Helaas was het met 1 flesje misgegaan tijdens het transport. Gereclameerd, dezelfde dag antwoord gekregen en 2 dagen later stond het teruggestorte bedrag op onze rekening. Super service!

uitstekend

snel, goed en minder duur

Prima service!!

Ventilator besteld, kreeg deze snel geleverd. Echter een verkeerde….. na 1 telefoontje werd alles prima afgehandeld. De verkeerde gratis retour en dezelfde dag werd de goede opgestuurd. Artikel is trouwens ook prima!

Goede prijzen en snelle levering

Goedkope prijs en goede levertijd

Bezorging slecht. Stuntwinkel super

Snel verstuurd door stuntwinkel. Veel te laat door DHL bezorgd. Op de afgesproken datum en tijd verschenen ze niet. Laat op de dag kwamen ze met een andere dag. Hele dag voor niets in huis gebleven .

Delften 23 unit 23

2390 Malle