Pluspunten
Prima prijs. Snelle levering
VerbeterpuntenSommige producten in de doos zijn beschadigd en niet bruikbaar.
Pluspunten
was vlugger geleverd dan ik dacht
Pluspunten
Supersnelle levering prijs/kwaliteit heel goed.een tevreden klant
Pluspunten
Levering van product(en) prima en geen verzendkosten is oke. Achteraf betalen is ook perfect tevens service en garantie is ook oke.
VerbeterpuntenJammer dat de retour kosten voor eigen rekening zijn. Slaat slecht aan.
Pluspunten
Prijs en levering prima
Pluspunten
Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Prima zo!!
Pluspunten
Goede snelle levering en veel keus
VerbeterpuntenMakkelijker zoeken en zoeken moet alternatieven bieden als het wat je zoekt er niet is
Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer vlotte levering
Verbeterpuntenn v t
Pluspunten
Zeer snelle afwerking bij fabrieksfout; verpakking klopte niet helemaal met inhoud. Mijn complimenten voor het snelle herstel!
Beste Corry, Wat suf dat ze in China een rode in een doos hebben verpakt waar zwart op staat. Gelukkig hadden we de volgende dag al de juiste bij je nageleverd. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Ik kreeg een kapot product thuis gestuurd, na het melden van het probleem ben ik erg vriendelijk en snel geholpen. Ze wilde mij zelfs meteen een nieuw onderdeel sturen, het product was alleen niet meer leverbaar. Dus ik kreeg het geld terug, daarover ben ik erg tevreden.
Soms wat verwarring betreffende het leveradres. Had PickUp punt ingevuld, maar toch bleef op het leveradres mijn adres staan ipv het pick up Adres? Misschien verduidelijken op e-mail waar het finaal afgeleverd zal worden ofwel het afleveradres ofwel ophaalpunt. Vandaar mindere punten voor Communicatie en Betrouwbaarheid. Groet, Frank.