Goed en goedkoop

Nergens voor een merkproduckt goedkoper

Uitstekend.

Ik heb bij Stuntwinkel.NL de " smart WONDERCORE " besteld. Snel bevestiging van de bestelling en een snelle levering. Dus voor de eerste keer geen op-en of aanmerkingen. Tevreden dus.

Snelle levering en goede service

Hometrainer zeer snel geleverd, er ontbrak een onderdeel, gebeld en de volgende dag werd het reeds nageleverd.

Super stunt

Uitstekende snelle reactie van de klantenservice, snelle levering en bezorger naar keuze. Waar vind je dat??

Zeer positief en zeer snel

Wanneer de snelheid samengaat met duurzaam transport dan mag het voor mij iets trager!

klopte niet helemaal volgens bestelling

Op zich allemaal heel correct. Alleen had ik deo's besteld met een roze dop en ik kreeg geleverd deo's met een blauwe dop. Dus de foto klopte niet.

Perfekter Service und sehr schnelle Lieferung nach Deutschland. Ich liebe zwitsal, leider gibt es das in Deutschland nicht

Leuk prijsje

Uitstekend, goede producten voor een heel mooie prijs

Uitstekend, goede producten voor een heel mooie prijs Levering al de volgende dag op de afgesproken tijd Kan niet mooier

Ruim assortiment en scherpe prijzen

Ruim assortiment, scherpe aanbiedingen en snelle verzending

Apparaat van matige kwaliteit

Het frame van de loopband staat scheef, waardoor bij het opklappen de band langs het handvat schuurt. Daarnaast is de gebruiksaanwijzing te summier, je moet nogal wat zelf uitzoeken. De band kan bij het lopen nogal scheef trekken, bijstellen volgens instructie heeft geen effect. Contact met de fabrikant levert geen enkele reactie op.

Supersnel geleverd

Mooi product tegen een concurrerende prijs.

Na bestelling de volgende dag in huis netjes verpakt en supersnel

snelle en correcte levering

alles werd correct en heel snel afgewerkt.

Prima webshop, zeer tevreden.

Top, zeer tevreden, snelle verzending, redelijke prijzen, zal zeker terugkomen.

Handige broodtrommel,fijne prijsklasse

Snelle levering!

Aantrekkelijke prijs

Verzenden is duur en bezorgen was 4 dagen laat

Bestelling is snel geleverd!!! Enige minpunt zijn de bestelkosten voor kleine bestellingen. Die waren bijna net zo duur als het product zelf. Dit maakt het niet aantrekkelijk!!!

goed opgelost !

er was enige discussie over een prijsverschil dat ik ontdekte voor hetzelfde product bij een andere aanbieder. Er is een passende oplossing voor gevonden.

Goed en Snel

Snelle en nette levering

Snel en goedkoop

De bestelling snel gevonden op internet. Was op voorraad Snel geleverd voor een gunstige prijs.

Niets bestellen hier

Je krijgt ze op geen enkele manier aan de telefoon en ze reageren ook niet op de mail

Geweldig, snel, en naar verwachting

Hele snelle en duidelijke communicatie Ben heel blij met mijn nieuwe fietsmand.

Goede service Een snel geleverd heel mooi

Artikel niet geleverd volgens foto op website

De Molino werd geleverd in een gewone kartonnen doos zonder nederlandstalige handleiding.Na telefonisch contact heb ik een engelse versie gekregen die niet strookte met het geleverd product. Mvg, Conny Vermote

Delften 23 unit 23

2390 Malle