Pluspunten
Via bol.com besteld. Geen samenwerking gehad met het bedrijf zelf.
VerbeterpuntenPrima geregeld
Helaas kampen DPD en PostNL met vertragingen door drukte. We hebben wel op tijd de bestelling verstuurd die u via Bol bij ons heeft gedaan.
Pluspunten
snel en goed.
Pluspunten
duidelijke site,leuke aanbieding,geen problemen ervaren!
Verbeterpunten-
helaas een waarschijnlijk gebruikt en geretourneerd product ontvangen. Doek is op meerdere plaatsen smerig en in scharnierwerk zitten scheuren. Andere exemplaar wel goed. Graag reactie .
Beste, Dat is spijtig om te horen dat er een vlek in zit en er een defect is Niets dat we verkopen is gebruikt, alles komt rechtstreeks van de importeur. Maar het is niet ongebruikelijk dat een artikel ergens een stootje heeft opgelopen of iets te vochtig heeft gelegen tussen je aankoop en de productie in China maanden geleden waardoor iets is gaan vlekken want bij deze parasol hebben we al 4 eerdere klachten gehad met hetzelfde. We zetten vast een nieuwe voor je klaar en nemen contact met je op om te gaan omruilen.
product dient verbeterd te worden, de handvaren van de badmintonraketten, zijn reeds los.... na 1 keer gebruik....
U heeft bij ons helemaal geen racket besteld. Wel een net en een opbergkoffer voor badminton. De rackets kwamen volgens uw track&trace code van een andere verkoper.
Pluspunten
Goede snelle service en levering van mijn gekozen product.
Geen zo door gaan....
Pluspunten
Leuk product en zoals afgesproken op de dag binnen zoals ze zijden.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbesteld op vrijdag 26 mei 14h via Bol.com. Zou geleverd worden 27 mei ! werd in werkelijkheid geleverd op 30 mei om 17h10. Dus onbetrouwbare site; maakt beloftes niet waar; neem maar eens vrijaf om je bestelling te ontvangen !
Onze excuses voor eventuele verlate leveringen van de zendingen die we vrijdag hebben verstuurd naar klanten. Vanaf zaterdag krijgen we een hele reeks klachten dat zendingen niet traceerbaar waren maar die hier wel waren opgehaald om 18:00 door PostNL en waar ze ook voor getekend hebben dat het afgehaald was. Wij wisten dus echt niet waar het probleem lag. In het weekend waren ze gesloten en kregen we ze niet te pakken en pas vandaag om 14:31 (5 dagen later) komen ze met het bericht naar buiten dat ze door drukte 100.000 zendingen pas dagen later hebben kunnen verwerken door de zomerdrukte en het feit dat ze met Hemelvaart gesloten waren en de achterstand moest worden ingehaald. Helaas nemen onze klanten dat ons kwalijk en we begrijpen die
Op internet stond volgende dag bezorgd. Nu blijkt 4 dagen later bezorgd. Als u geen afspraken na kunt komen moet u dit niet bij de advertentie zetten. Prudukt gaat retour.
Beste Jasper, Onze excuses voor de verlate levering van de zending die we vrijdag naar je hebben verstuurd. Zie bijlage. Vanaf zaterdag krijgen we een hele reeks klachten dat zendingen niet traceerbaar waren maar die hier wel waren opgehaald om 18:00 door PostNL en waar ze ook voor getekend hebben dat het afgehaald was. Wij wisten dus echt niet waar het probleem lag. In het weekend waren ze gesloten en kregen we ze niet te pakken en pas vandaag om 14:31 (5 dagen later) komen ze met het bericht naar buiten dat ze door drukte 100.000 zendingen pas dagen later hebben kunnen verwerken door de zomerdrukte en het feit dat ze met Hemelvaart gesloten waren en de achterstand moest worden ingehaald. Helaas nemen onze klanten dat ons kwalijk.
toestel defect na 2 dagen gebruik, heel onvriendelijke nazorg, moet op eigen kost teruggestuurd worden voor vervanging, om dit te weten te komen van kastje naar muur gestuurd!
Beste Katrien, wij zijn door Bol gebeld over deze retour en waarschijnlijk heeft U een nieuwe medewerker bij Bol aan de lijn gehad met weinig ervaring. Elke bestelling kan zonder kosten retour worden gestuurd binnen 2 weken na aankoop (defect of niet) en U maakt een gratis retour etiket aan door uw account op Bol.com naar uw bestellingen te gaan en dit artikel binnen de bestelling op retour te zetten en dan het gratis etiket te printen. Jammer dat wij nu de slechte beoordeling krijgen terwijl we U helemaal niet gesproken hebben. Tip: wanneer U zelf de kosten hebt betaald en U kunt dit aantonen aan Bol dan vergoeden ze meestal die kosten middels een tegoedbon op hun site. Zodra de retour terug komt zullen we deze aan U gaan crediteren via Bo
Pluspunten
Snelle levering, product goed verpakt, goede prijs.
Pluspunten
HET GELEVERDE MARCHANDISE IS PERFECT EN DE PRIJS OOK
VerbeterpuntenBEDANKT VOOR ALLES!
Het reserve onderdeel sturen we vandaag naar U toe. Hopelijk krijgen we een correctie op uw beoordeling van onze service. Jammer dat de Post of DPD het door ons op tijd verstuurde pakket niet tijdig bij U hebben kunnen bezorgen, helaas hebben wij dat niet in de hand.
Pluspunten
Prima service. Gebeld toen bleek dat 1 product niet in de gewenste kleur leverbaar was. Na overleg alles de volgende dag in huis. Een 10 met een griffel!
Pluspunten
Snelle levering. Goede beschrijving product. Waar voor je geld.
VerbeterpuntenFietstas past toch op elektrische fiets.