Pluspunten
Super snelle levering. Heel tevreden
kon niet zelf de dag/tijdstip van levering bepalen. Had ik wel handig gevonden.
Bol staat dat alleen toe bij order die ze zelf uitleveren en dat kan niet bij externe verkopers. Op onze eigen website hebben we dit nog niet maar daar zijn we mee bezig.
Pluspunten
Zeer tevreden.kan niet beter.
Pluspunten
Prima winkel, snelle levering, product zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenStuntwinkel klinkt erg goedkoop en kan de associatie van slechte kwaliteit leggen. Hiermee doen jullie jezelf tekort. Verzin een positievere naam
Pluspunten
Fijne en snelle afwikkeling van zaken.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Ik kreeg een beschadigde doos binnen en er werd mij beloofd dat ik op 19/5 telefoon ging krijgen om dit op te lossen maar dit is niet gebeurt Dit bleek een communicatiefout te zijn van bol.com
Volgens onze correspondentie heeft U via de Bol.com helpdesk contact gehad en zij met ons en wij hebben hen tijdig beantwoord en wij zien niet of Bol U dan wel of niet daarna nog heeft belt of mailt helaas.
Pluspunten
Komen perfect hun beloften na wat betreft levering.en goederen goed ingepakt
Pluspunten
Komt verwachting na!
Pluspunten
Je kunt je order ophalen in ons magazijn 5 minuten nadat je betaald hebt op de website en dat scheelt al snel 5 euro verzendkosten per keer als je toch in de buurt woont!
Pluspunten
Snelle en correcte service.