Pluspunten
Het bestelde pop-up goaltje leek ons heel leuk! Alleen jammer dat het na een paar uurtjes spelen al stukken had! (ritssluiting kapot!) Maar na een mailtje mochten we het omruilen voor een nieuw exemplaar. Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat maar wel fijn dat ze het zonder problemen rechtzetten. Bedankt!
Meld hem via Bol aan als retour dan kun je hem zonder kosten terugsturen en dan ruilen we hem gewoon om want dit valt onder de garantie.
Pluspunten
Snelle e-mails en levering.
VerbeterpuntenHet viel mij op dat de prijs in jullie winkel goedkoper was dan bij Bol.com die via jullie verkoopt. Echter, bij verzenden was dat nog maar 1 euro. Hm.....
Bij Bol zijn de prijzen incl. de verzendkosten en op onze site komen die er bij (niet boven de 50,- in NL want dan vervallen deze)
Pluspunten
Kon ophalen en lag klaar, kort 2 medewerkers gesproken, ontspannen en vriendelijk
Verbeterpuntenik heb 2 bagagedrager tassen gekocht, bij 1 van de 2 stond dat ze scheef gemoduleerd waren, zodat je er niet met je hak van de schoen tegenaan komt. Onjuist beide tassen recht model. gelieve op site aan te passen
Gaan we aanpassen Rob!
doos verpakking was stuk
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
keurig op tijd geleverd, dit volgens afspraak
Pluspunten
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Pluspunten
geen idee
Verbeterpuntengeen idee