Pluspunten
Het pakketje was zeer goed ingepakt. Deden andere bedrijven het ook maar zo goed.
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
Voor het eerst via bol.com speelgoed besteld, geen klachten prima bezorging.
Levertijd verbeteren evenals klantvriendelijkheid bezorger
Beste Wil, ik zag dat je maandagavond (na onze cut-off tijd) had besteld zodat de bestelling dinsdag werd opgestuurd en woensdag door PostNL bij je werd bezorgd (wel aan de late kant inderdaad 22:42). Spijtig om te horen dat de PostNL medewerker onvriendelijk was. Hopelijk gaat het die volgende keer vlotter.
Geen verbeterpunten voor zover ik dit nu kan overzien.
Pluspunten
Correct geleverd op afgesproken tijdstip
Pluspunten
levering was top en op de afgesproken tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering en goed contact
Pluspunten
Pakje werd keurig op tijd geleverd. Na vermelding dat de inhoud niet overeenkomt met wat besteld was, heeft men direct actie ondernomen om het juiste artikel toch te leveren. Inhoud tweede levering was juist.
VerbeterpuntenInhoud kwam niet overeen met bestelling, noch met leveringsbon. Blijkbaar door een verhuis van het magazijn zaten bepaalde artikels nog in één verhuisdoos verpakt. Waardoor de missing.
Het juiste artikel hebben we U nagestuurd naar aanleiding van dit bericht. Heeft U de correcte bestelling ontvangen inmiddels?
Pluspunten
Duidelijk site, snelle levering!
Pluspunten
De eerste keer dat ik er iets besteld heb en ben zeer tevreden
Pluspunten
snelle en goede aflevering. goed ingepakt ter bescherming
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Prima product. Heel interessante prijs.
Pluspunten
Prima shop!! Snelle, nette levering.
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
oeps, vergissing gemaakt dit pakket is keurig op tijd geleverd! persoonlijk door de bezorger afgeleverd! een prettig sinterklaasfeest gewenst
Verbeterpuntenaan de service is niets meer te verbeteren het is prima geregeld de verwarring is ontstaan door het andere bedrijf. u treft geen blaam!
Beste Dré, we begrijpen niet goed waarom je ons een 4 geeft. Je hebt 1 artikel via Bol bij ons besteld op 11-11-2016 om 16:45 en deze is volgens de track&trace 12-11-2016 om 08:43 al bij je afgegeven. Wellicht is het 2e artikel door een andere verkoper naar je op gestuurd maar dan kun je beter Bol even bellen want dat was geen order bij ons.
Pluspunten
Goede snelle duidelijke leveringen en informatie , mooi
Pluspunten
Behalve dat mijn pakket op tijd was. Maar bij aankomst bleek 1. Kleur niet de juiste te zijn . Ik kreeg ipv marron, goudkleurig geleverd. 2. Ipv 100 stuks zoals staat vermeld waren het maar 45
VerbeterpuntenLevert wat er is besteld zowel qua kleur en kwantiteit. In mijn geval was het 2x niks.
De order bleek qua artikelen goed gepakt maar de inpakker liet een setje stickers vallen vanaf de inpak tafel en daarna zijn 6 stickers op de verkeerde dozen geplakt waardoor 6 klanten elkaars orders kregen helaas. Maar dat hebben we een dag later bij al deze klanten gecorrigeerd. Wij hadden ook liever gezien dat dit niet was geschied. Onze excuses voor het ongemak.