verwachtingen overtroffen

mijn bestelling heb ik in het weekend geplaatst en werd dinsdag al bij de deur afgeleverd. de prijs was scherp en het bezorgtarief niet hoog. zeker voor herhaling vatbaar.

simpel, vlug, dus efficient

makkelijk te bestellen zeer vlugge levering

Prima levering en snel

Prima levering en snel - goed updates

Ik ben zeer tevreden

Het process van het aankoop en bezorgen was snel en informatief.

Snelle levering, mooi product, prima prijs

Uitstekend. Zoals het hoort.

Goede service. Snelle bezorging

Besteld en de volgende dag al thuis. Intense externe 4 TB HD usb 3.0. Super lage prijs voor een 4 TB externe 3.0 HD. Als extra backup voor mijn NAS in gezet en werkt uitstekend. De service en prijs van stuntwinkel.nl verdient van mij 5 sterren.

Keurig en stevig verpakt. Er zaten breekbare schalen bij.

Het mandje was goed

Mandje niks mis mee. echter ontbrak er een beschrijving van de montage en kreeg ik het mandje niet vast goenoeg. Heb zelf dikkere en langere schroeven moeten gebruiken om het goed en stevig gemonteerd te krijgen. Ben nu opzoek naar iets wat steviger is.

Uitstekend!

Snelle, heldere en goede dienstverlening

Uitstekend niets op aan te merken.

Keurig verpakt en op tijd volgens afspraak geleverd.

Snel geleverd, maar helaas miste een van de lampebolletjes

Ik hoop dat men hem nog nastuurt.

Op tijd en keurig geleverd

Niets op aan te merken.

Excellent

Gewwon EXCELLENT van begin tot het ontvangen van het pakket !!

Snelle levering, scherp geprijsd product. Top!

Alles liep perfect ondanks een foutje van mijn kant...

Had wat fouten gemaakt in de adressering, werd daar netjes over gebeld en de volgende dag was de bestelling al binnen.....keurig, zo als het zou moeten zijn bij alle webwinkels ;-))

slecht

de levering was dan misschien wel snel alleen de zelfde dag was het al kapot en mijn zoontje in tranen want hij heeft het gekocht van zijn zakgeld.

Super verwerking van mijn bestelling

Snelle levering, poduct in goede staat ontvangen

Het bestelde product werd snel geleverd, was netjes verpakt en in goede staat ontvangen.

Zeer tevreden over de Stuntwinkel het product en de levering

Voor de middag besteld volgende dag geleverd Top !!

Slechte kwaliteit bestelling, wel goede klantenservice

Kreeg het artikel onvolledig, slecht verpakt en slechte kwaliteit. Was een BBQ op poten en bij een zuchtje wind zou het omvallen. Erg wiebelig en scheef. Al met al ben ik nu, met verzend- en retourkosten, duurder uit dan dat ik het in de winkel zou gekocht hebben. Doe het dus niet meer om hier iets te bestellen. Ben benieuwd hoelang het nu duurt voordat ik mijn held terug heb. Klantenservice was wel goed aan de telefoon.

Aanbevelingswaardig

Werd goed geholpen toen ik met de webside niet over weg kon Vlugge levering en een fatsoenlijke prins

Snel Efficiënt Betrouwbaar.

Volgens afspraak geleverd op juiste lokatie en aangegeven tijdstip. Top.

Snel geleverd, prima prijs

Delften 23 unit 23