Pluspunten
Super bedrijf zeer snelle levering de ene dag besteld de volgende dag binnen echt top
Pluspunten
Vlotte bestelling
Pluspunten
handige site en super snel geleverd!
Pluspunten
alles positief
De maat staat niet goed vermeld bij bol.com, er staat maat L 5-6 jaar.
Helaas komt dit vaker voor. Bol leest onze barcodes uit van ons assortiment, onze prijzen en het aantal stuks dat van een artikel op voorraad is. Als de titel en omschrijving van een artikel bij Bol reeds bekend is dan leest Bol onze titel en omschrijving niet uit of deze word niet gebruikt door Bol. Dus als een andere verkoper ooit een artikel foutief heeft ingevoerd dan verkoopt Bol het verkeerde artikel zonder het te weten en wij krijgen dan de slecht beoordeling helaas. Bij ons op de site staat de maat en barcode wel juist namelijk. Meestal bellen we Bol dan even op om te vragen of ze dat artikel kunnen aanpassen zodat het niet weer geschied. U kunt een retour aanmaken bij Bol en het artikel aan ons retour sturen zonder verzendkosten.
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering,en prijs / kwaliteit de gekoopste
VerbeterpuntenPrima zo,ga zo door
Pluspunten
er was iets mis gegaan met de levering door post NL, stuntwinkel heeft direct actie ondernomen zodat ik mijn pakket de volgende dag alsnog kreeg
Pluspunten
verpakking zeer goed in orde, en bezorging correct volgens af gesproken tijd
Verbeterpuntengeen
Laten bezorgen via kiala of afhaalpunt wanr mijn pakje werd op een verkeerd adres bezorgd. Ik kreeg het reeds geopend enkele dagen later. Nog een geluk dat ik het gekregen heb.
Spijtig om te horen dat iemand van de Post uw pakketje heeft open gemaakt. Ik zag in de track&track dat het pakketje 1 dag te laat was omdat het tijdelijke zoek was in een distributiecentrum van de post. Via Bol zijn geen afhaalpunten te kiezen. Op onze eigen website kan dit wel maar vooralsnog alleen in Nederland. Binnenkort gaan we kijken naar afhaalpunten in België en meer landen maar we gaan deze week eerst verhuizen naar een ander pand en daarna gaat alle aandacht weer naar uitbreiding van de klantenservice, de verbetering van de dienstverlening en export naar meerdere landen.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Goeie prijs
Pluspunten
hele snelle afhandeling en hele goede service en info betreffende de afhandeling van bestelling.
Pluspunten
relatieve snelheid van leveren
Verbeterpuntendit product behoeft een perfecte afwerking dat is niet geleverd (2e bal van links heef incorrecte lengte)
Pluspunten
Bestelling snel binnen binnen 1dag perfect
VerbeterpuntenGa zo door service prima
Pluspunten
Gemakkelijk dat men het bij een post nl punt kan laten bezorgen.
Pluspunten
Snelle levering en feedback gekregen over een vraag.
VerbeterpuntenDe informatie van het product was niet correct op Bol.com. De zogezegde afstandsbediening was niet inbegrepen en de projectie zou 15mx15m zijn, terwijl deze slechts 5mx5m bedraagt. Enigszins ontgoocheld over mijn aankoop.