Pluspunten
VerbeterpuntenMeer achter de communicatie met externe bedrijven aangaan. En controleren of zij de voorraad goed bij houden
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering; men houdt u perfect op de hoogte van het verloop.
VerbeterpuntenPrijs mag altijd aantrekkelijker gemaakt worden. Doordat er weinig tot geen soortgelijke aanbiedingen waren, kon ik niet vergelijken.
Pluspunten
afspraken nakomen
Verbeterpuntengeen perfect
Pluspunten
netjes en snel
Pluspunten
super snelle levering, indien op voorraad.
Pluspunten
Eerste kennis making is goed
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website en goede levering.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenFoto van evt. beschadiging tonen of uitgebreider omschrijven (groote van de beschadiging, waar zit de beschadiging)
Pluspunten
Snelle levering en produkt was beduidend goedkoper dan bij andere aanbieders.
Pluspunten
Prijs redelijk en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles was goed
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle levering , geen verder contact gehad. Wel even het bedrijf via review etc gecontroleerd. Bij geen positieve reviews over garantie etc bestel ik ergens anders Pakket was goed te volgens, ook het tijdsblok waarbinnen bezorgd zou worden ging zoals beloofd.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
snelle en goede levering van de produkten
Verbeterpuntenbezorging op zondag vind ik niet nodig
Pluspunten
Duidelijk omschreven bestelwijze
Pluspunten
nette site.
VerbeterpuntenHet artikkel wat we besteld hebben is een pc game voor mijn zoontje . echter werkt deze game niet op windows 10 . op de game staat dat hij geschikt is voor windows xp en 7 . dit staat niet vermeld bij het artikkel en daardoor hebben we dus een negative aankoop gedaan . terugsturen kan niet want we hadden hem al het plastic gehaald en in de pc gestopt . toen pas kwamen we er dus achter dat hij niet werkt op win 10 . Ik vind dat ze dit duidelijk moeten vermelden bij het product want anders gebeurd dit bij nog veel meer mensen .
Ik zie dat op Bol, waar onze shop een technische koppeling mee heeft, andere gegevens worden getoond dan wij hen sturen. We zullen Bol even een bericht sturen of ze die informatie willen aanpassen want wij hebben die rechten niet om live data te mogen veranderen in de Bol database. De game kunt U via Bol retour melden en die gratis aan ons retour sturen ondanks dat het sealfolie er af is, zullen wij toch de game crediteren aan U via Bol gezien U niet er aan kan doen dat de game niet werkt.