Pluspunten
Snel geleverd en niet duur!
Pluspunten
Heel fijn dat er snel gereageerd word op de mail als er iets defect is en er zonder problemen direct een nieuwe toegezonden word! Top!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
All fine. Fast delivery. Recommended!
VerbeterpuntenAll Fine! Thank you.
Pluspunten
30 op 30
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
hadden wat ik zocht
Verbeterpuntener staat vandaag besteld morgen in huis maar ik heb het zaterdag besteld en het was pas dinsdag middag laat bij het afhaalpunt. de maat van het item is erg klein, dit was niet vermeld of te zien op de foto of in de beschrijving.
Bij de productomschrijving staat de afmeting duidelijk vermeld: De diameter van het mophoofd voor dit product is: 13,5cm Afmeting emmer: 40cm breed x 23cm lang x 21cm hoog Bij de levering staat ook duidelijk vermeld: Op WERKdagen voor 16:30 besteld = de volgende WERKdag in huis (op vrijdag besteld voor 16:30 = zaterdag in huis). Na vrijdag 16:30 worden orders op dinsdag uitgeleverd. Maar als het op product niet bevalt dan mag U binnen 30 dagen het product compleet en ongebruikt naar ons retourneren dan betalen wij U de aankoop en de verzendkosten naar U terug.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Duidelijke leveringsvoorwaarden. Track en Trace code gekregen om zending te kunnen volgen.
Pluspunten
Het product kwam snel binnen en was goed verpakt.
VerbeterpuntenDe verzendkosten waren wel erg veel.
Pluspunten
voor de eerste keer besteld maar alles piekfijn in orde
Verbeterpuntenkan niet beter
Pluspunten
Veel keus en goed prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie prijs, mooi product en lekker snelle levering.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenRelatief hoge afhandeling en verzendkosten
We rekenen een bijdrage van 3,99 voor de klant voor de verzendkosten (onder de 35 euro want daarboven vervallen deze). Maar wij betalen bijna 6 euro aan PostNL voor de verzendkosten, dus de 3,99 is een bijdrage. Wij kunnen in de winstmarge van een artikel vaak niet de gehele verzendkosten incalculeren. Bijv. een paar sokken van 1,99 zal nooit gratis verstuurd kunnen worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bijzonder scherpe prijs van een cp;;actie die ik al lang wenste. Levering perfect op tijd en ook de mailing was correct en zeer accuraat. Dikke aanrader!
Verbeterpuntengeen