Pluspunten
Redelijke bezorgkosten, snelle levering, uitstekende informatievoorziening mbt de status van de order
Pluspunten
Snelle levering, had wat problemen bij de bestelling maar kreeg dan 's avonds n mailtje met verdere uitleg, hulp.
Pluspunten
prima bedrijf
Pluspunten
Super snel geleverd en ook nog de goedkoopste
Pluspunten
goed snelle levering
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
keurige bezorging en afwikkeling
Verbeterpuntenik zou het niet zo vlug weten
Pluspunten
Alles vlot afgehandeld
Pluspunten
verkeerde produkt geleverd ...........
Via Bol kunt U een retour aanmaken en het dan aan ons terug sturen en dan zal het gecrediteerd worden. Het artikel dat U heeft besteld is afgelopen vrijdag uit ons assortiment gehaald en komt niet meer terug.
Pluspunten
Goed bedrijf, goede kwaliteit qua product. Ga zo door.
Pluspunten
Bol levert super snel en betrouwbaar. Meerdere keren al iets besteld en ben er altijd tevreden over.
Pluspunten
Pluspunten
perfecte levering, verzorgd verpakt, optimaal op de hoogte gehouden wanneer het af te halen is. Zeer aantrekkelijke prijs. Alleen maar lof
Verbeterpuntenhelemaal niets (of ja: een groter assortiment, zodat ik er vaker kan kopen)
Bedankt voor de complimenten! Ons assortiment groeit wekelijks.
Pluspunten
ok
VerbeterpuntenNa de bestelling kreeg ik een salvo van VIJF mailtjes, dat is erover hé. In jullie correspondentie zou ik graag zien over welke aankoop het ging, Over een maand weet ik dat niet meer. (dat vind ik nochtans handig)
De opsomming van de artikelen staat in de E-mail met daarbij de factuur als bijlage. Als tekst kunnen wij dat helaas niet meegeven (de software die wij gebruiken heeft die functie niet). Normaal komen de E-mails verdeeld over de dag binnen wanneer er een wijziging is in het proces. Maar om bepaalde tijden kan het zo zijn dat wanneer U besteld, de order daadwerkelijk binnen 5 minuten word ingepakt en op verzonden is gezet en zodoende komen er dus diverse E-mails in een paar minuten i.p.v. verdeeld over de dag.
Pluspunten
Ze hebben een hele goede service. Je krijgt snel een reactie op je mail.
Pluspunten
Leuke lampjes voor een feestje. Goed verpakt.
VerbeterpuntenVermelden dat lampjes niet te vervangen zijn.
Pluspunten
Zeer snelle levering, ook als het om grotere aantallen gaat. Bovendien was het perfect verpakt.
VerbeterpuntenPuntje voor andere klanten, neem even 2 minuten de tijd om een review in te vullen. Daarmee helpt u niet alleen dit bedrijf, maar ook andere kopers. Nee, ik ken de eigenaar niet, dit was de eerste keer dat ik hier iets besteld heb.
Bedankt voor het compliment! We verpakken de orders zoals we ze zelf willen ontvangen wanneer we zelf iets online bestellen.