Snel en goed

Bestellen is gemakkelijk, direct goede info over leveringsvoorwaarden en - tijd, zeer goed en toch betaalbaar product

Nette service, snel geleverd en accurate chat

Nette service, snel geleverd en accurate chat

Zeer goede ervaring

Wederom sta ik weer versteld van de juiste een zeer snelle levering.

duidelijke site, prima service snelle levering!!!!!!!!

mijn bestelling werd binnen 3 dagen geleverd.

Heel tevreden over de snelle levering.

Goed artikel

Simpel te bestellen en snelle levering van een prima product.

Ik heb lang gezocht naar deze handschoenen, die ik in mijn werkzame periode van de werkgever kreeg. Uiteindelijk bij Muldi B.V. gevonden en meteen een doos besteld. Inmiddels een 2e doos besteld omdat in mijn kennissenkring er zeer positief werd gereageerd op de kwaliteit van deze handschoenen en zij wilden ze ook graag hebben.

A great experience to be repeated

No, this isn't just another webshop. Not only can you find there what you can't find somewhere else, but you'll also find a responsive, dynamic and efficient service. And regarding delivery, it's tip top! So, What else ?

Prima product, snelle levering

Het product voldoet prima aan mijn eisen. De verzending ging prima en snel.

zeer goed

Supersnelle en correcte levering.

Ik had duivenpinnen nodig en wilde deze de volgende dag plaatsen voordat het ging regenen. Dus overwoog ik om naar de winkel te gaan maar Muldi leverde dit gewoon binnen 1 dag (22 uur ) na bestelling.

Dit bedrijf doet wat het belooft

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf is zeer positief, de door mij bestelde artikelen (5 Esselte ordners) werden de dag na de bestelling keurig verpakt volgens hun belofte afgeleverd, het artikel is van een zeer goede kwaliteit en hun webshop bied een omvangrijke keus. Ik kan Muldi B.V dan ook zeker aanbevelen.

mooi product

Een snelle levering van een mooi product

Snel geleverd voor een prima prijs.

geweldig

op tijd geleverd alles klopt geweldig

Snel

Zie boven

Heel goed geregeld

Ontvangen wat ik verwachtte.Niks mis mee. Zeer snelle levering. Top

Snelle verzending bestelling volgens beschrijving

Via mail regelmatig contact update verzending Bestelling van goed verpakt aan en voldeed aan de beschrijving en mijn verwachting..

Snelle verzending en goed verpakt.

Prima ervaring. Ik zal weer bestellen.

snelle levering aan een goede prijs

snelle levering, goede prijs in tegenstelling van andere bedrijven.

goede snelle service

Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Hele fijne service

Ik kende Muldi al als bedrijf, en heb in hier in het verleden ook al besteld, en wist dus dat ik hier weer zou slagen, bestelling was netjes verpakt en op tijd geleverd, ga zo door

Geen bericht terug

Ik krijg geen antwoord over mijn vraag via de mail.. 2 weken geleden

snel en correct

Goede informatie

Duidelijk assortiment, snelle levering

Ruim assortiment Scherpe prijzen Snelle levering Kortom een aanrader

Tuinhandschoenen besteld. Deze zijn stevig en zitten heel goed. Binnen een dag bezorgd. Top.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl