Topservice

Afgelopen dinsdag bij Tegelmegastore in Breda geweest. Verkoper Robert heeft ons zeer goed geholpen met het kiezen van tegels voor in ons toilet. We kunnen niet wachten tot ze geplaatst worden! We hebben wel een tip: Een airco in de winkel is geen overbodige luxe. Vooral voor het personeel, wat is het ontzettend warm in de winkel!

Vlotte en goede service

Veel dank aan Jos Jongeling voor de goede service. Het is ontzettend knap en bijzonder hoe Jos de klanten EN details precies kan onthouden; ook weken later weet hij het nog precies en hoef je als klant niet alles weer te herhalen! Het was een vrij ingewikkeld proces met kopen/ruilen/terugbrengen/opnieuw kopen en alles ging perfect goed. Als klant voel je dan wel dat je in goede handen bent. Ook de andere Jos (Wouw?) heeft mij goed geholpen.

Super service!

Heel veel keus, heel veel op voorraad en zeer vakkundige, super vriendelijke medewerkers. Top!

Goede service!!

Ik wil Jasper (TegelMegaStore Breda) ontzettend bedanken voor de goede service! Ondanks dat er iets was misgegaan tijdens het transport heeft hij dit fantastisch snel opgepakt en opgelost!

Goed geholpen en snelle service!

Ik wil Fabian van tegelmegastore Zaandam heel erg bedanken. Hij heeft ons goed geholpen. Erg vriendelijk, reageert snel op mail en ik kon de ongeopende dozen terugbrengen en kreeg het geld terug. Hele fijne ervaring en prachtige tegels dat zelfs de tegelzetter vroeg van welke winkel ik deze had gekocht. Zeer aan te bevelen!

Uitstekende kwaliteit, professioneel personeel

Mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding ,meedenkend personeel , prima service , echt een aanrader . Dit alles heeft geresulteerd in een badkamer met een exclusieve uitstraling .

Mooie tegels besteld bij Tegelmegastore in Den Haag. Snel geleverd, binnen 4 weken. Ruime keuze, juiste prijs/kwaliteit en goed geholpen door Bekir.

Lange wachttijd voor levering

Momenteel 4 weken aan het wachten op mijn voegsel . Mail gestuurd ......geen antwoord.....Opgebeld........krijg je te horen dat het nummer niet meer in gebruik is ......

Super goed geholpen!

Voor ons nieuwe huis hebben wij de tegels voor het hele huis zowel vloer als wandtegels gekocht bij Tegelmegastore in Den Bosch. Wij zijn super goed begeleidt hierin en het personeel was uiterst behulpzaam. Ook de service, bezorging was prima! Samen met de medewerker bijpassende profielen uitgekozen. Deze waren op voorraad en konden we ter plekke afhalen en wat we teveel hadden namen ze weer terug. Alleen maar lof over deze shop, kan het iedereen aanbevelen. Wij zijn na een half jaar nog steeds zeer tevreden!

Slechte website kom niet van reclames af gelijk weg geclicked en en de prijzen zijn erg duur

Duur tegels

Woensdag 15 april heb ik gebeld om een afspraak te maken. Aan de telefoon een hele attente werknemer gesproken, dat ik al zoveel zin kreeg om daar heen te gaan. Eenmaal daar werden wij goed ontvangen en wist hij ook dat ik diegene was die had gebeld, erg oplettend ! ( positief ) Wij hebben informatie gevraagd en gekregen. Uiteindelijk een keuze gemaakt en een bestelling geplaatst. Jesper heeft ons goed geholpen en wij zijn super tevreden met hem en zijn service. De levertijd van de tegels is bizar kort dus wij zijn echt heel blij! Zeker een aanrader!! Nu afwachten op de tegels....

Super geholpen, ondanks de afwijkende vraag

Keurig en snel geholpen, had een bijzondere vraag maar hier werd goed op gereageerd. Ga hier zeker weer heen als ik weer Tegels nodig heb.

Bien

All good

Super aardige man in zaandam als verkoper

Ik werd super goed geholpen en der werd ook goed met me mee gedacht over me badkamer tegels zeker een aanrader.

Waardeloze service

Slechte service. In eerste instantie in de winkel goed geholpen. De verkoper gaf aan hoeveel tegels we nodig hebben en heeft voor ons de kosten uitgerekend. Hiermee akkoord gegaan en besteld. Bij afhalen had ik zelf de bestelbon niet bij me, dom van mij. Maar ineens was de prijs verandert. Toen ik dit aangaf kon dat echt niet volgens de verkoper, maar ik moest het thuis maar na kijken en als ik gelijk had kon ik mailen, bellen of langskomen en zou het opgelost worden. Thuis bleek ik inderdaad gelijk te hebben, ineens hadden wij meer tegels dan we afgesproken hadden. Hier gelijk over gemaild. Geen reactie. Nog een keer gemaild, toen een reactie dat de hoeveelheid tegels in de doos anders waren geworden dus dat het aangepast was. Ik vind niet dat je een gesloten deal eenzijdig kan veranderen zonder de andere partij hiervan op de hoogte te brengen. Dus nogmaals gemaild. Moet telkens 2 of 3 keer mailen voor ik een reactie krijg en de reacties die ik krijg zijn geen oplossingen. Alleen mailtjes als we kijken wel als de winkel weer open is (nu gesloten door Corona maatregelen) en wat vind je zelf dan een oplossing? Als ik dit aangeef krijg ik weer geen reactie. Enige en laatste keer dat we bij dit bedrijf besteld hebben en ik zou het zeker niemand aanraden, zo ga je niet met klachten om.

Goed - snel - prima prijzen!

Nette mensen, goed advies, prima assortiment en zeer leuke prijzen!

Super slechte service

Wij hebben 19 pakken tegels bij hun gekocht. En zelf 2 keer op en neer gereden om alles thuis te brengen. Door omstandigheden wouden wij alles terug brengen. Maar omdat wij het “fysiek” in de winkel hebben gekocht konden wij niet het hele bedrag terug krijgen. En konden we 10 % van het aankoopbedrag niet terug krijgen. En dat dus voor de “service” die ze ons daar geleverd hebben. Gewoon onacceptabel. Als ons dit eerder vertelt was had ik het begrepen. Maar om dit zomaar uit de losse mouw te schudden? Heb dit nog nooit meegemaakt. Tegel mega store in Tilburg NIET aan te raden .

gewoon goede service

Ik ben twee keer terug geweest naar de Megastore in Den Bosch om de juiste vloertegel te vinden voor onze badkamer. Steeds mocht ik een exemplaar meenemen om naast de andere tegels te houden voor de kleur. Geen enkel probleem! Goed advies, professionele uitstraling van de zaak en het personeel. Het is een mooi bedrijf. Voor de verbouwing van de badkamer kom ik zeker terug, want ze hebben ook sanitair en bad meubels op de bovenste verdieping. De moeite waard. M. Peters - 's-Hertogenbosch

gewoon goed

Eindelijk weer eens een winkel waar de medewerkers kennis van zaken hebben. Ik had tegels nodig voor een keukenwand. Heb een paar jaar een witte gepleisterde afwasbare wand gehad, zoals thans in de mode is. Maar door mijn gekokkerel met diverse kruiden, zie ik toch steeds meer vlekken verschijnen. Dan weer bijwerken, maar de vlekken komen er steeds weer bij. Toen op zoek gegaan naar een mooie tegel. Bij veel tegelzaken gaan kijken, maar de mooiste hadden ze bij Tegel Megastore in Den Bosch. Werd geholpen door vriendelijk personeel en kreeg zeer deskundig advies. Heb nu in de keuken een tegelwand waar ik erg blij mee ben.

Super positief verrast

Goed advies en super gave tegels voor de beste prijs. Kortom we waren heel positief verrast. Fabian dacht mee in mogelijkheden en oplossingen. Voor ons HET adres voor tegels, super gave tegels!!!

Steengoed!

Was op zoek naar hoogwaardige tegels met luxueuze uitstraling voor in de woonkamer voor in mijn nieuwbouwhuis. Bij verschillende adressen de showroom bezocht maar het viel niet mee een goede sfeerimpressie te krijgen voor 120x120 formaat. Bij het filiaal in Den Bosch viel ik met mijn neus in de boter. Wat een prachtzaak en wat een keuze voor een meer dan redelijke prijs. Vriendelijke medewerker gesproken die vrijblijvend advies gaf maar dan zonder de opdringerige verkoperscapsones. Mijn huis wordt eind 2021 opgeleverd maar mijn besteladres is bepaald. Nu mijn luxeprobleem nog verhelpen door een definitieve keuze te maken tussen al dat moois!

Online tegels gekocht, netjes geleverd!

Online tegels besteld via de website. 75m2 75x75. Is netjes afgeleverd op de afgesproken datum tegen een zeer nette prijs! Toppie!

popie jopie cultuur

zeer vervelend ervaren, helaas elders de tegels niet kunnen vinden anders nooit besteld, eigenaar een echte beter weter met weinig gevoel voor de bal

Pluspunten

Mooie showroom in Tilburg met een uitgebreid assortiment tegels en een goed advies!

Pluspunten

Heel veel keuze en vriendelijke medewerkers

Hoeksteen 2

4815PR Breda

Over TegelMegaStore.nl

TegelMegaStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van tegels voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan wand- en vloertegels, waaronder keramische tegels, natuursteen, mozaïek en badkamertegels, evenals bijbehorende producten zoals tegellijm en voegmiddelen. TegelMegaStore.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige tegels tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, gebruiksvriendelijke service en snelle levering.