Pluspunten

Zeer goede service en kennis

Pluspunten

Goed overzicht wat voorradig is. Snelle levering. Ruime keuze wat betreft ophaalpunten. De schoenen zijn altijd goed/comfortabel.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel Goedzittende degelijke schoenen

Het zijn geen goedkope schoenen

Pluspunten

Vlotte levering, fijne website. Geen kilo's onnodig verpakkingsmateriaal maar netjes in papier: top!

Hoop dat u nog lang zo door gaat :-)

Pluspunten

Snelle levering en het klopt wat ze beloven

Pluspunten

goede kwaliteit en service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt altijd makkelijk schoenen bestellen en retouneren. Je krijgt je geld op een vlotte manier terug. Fijn dat je met mail op de hoogte wordt gehouden.

Retour graag naar een antwoordnummer, zodat ik daar geen kosten van heb.

Pluspunten

Goede kwaliteit, gewone maatvoering, lopen geweldig vanaf het eerste moment. Snel en netjes geleverd. Bijzondere kleur, supermooi. Licht gewicht. Blij mee!! Ik gebruik ze om te werken in de zorg, dus veel lopen. Ideaal.

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling . Naam verzender vermeld . Traceren pakket van order tot ontvangst.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten

- Vermelding breedte (ontbreekt) - klant moet bij retourneringen verzendkosten af €6,95 betalen.

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering

Pluspunten

goede voor selectie te maken voor de zoekopdracht. Daardoor kun je snel vinden wat je zoekt

Per schoen meer onderhoud service bieden

Pluspunten

, overzichtelijke website, duidelijke communicatie snelle levering comfortabele, robuuste schoenen die ik al jaren koop

nvt

Pluspunten

Prima service, snelle levering, prettige afhandeling. Er waren nogal wat strubbelingen, zoals een maat te klein gekocht, maar ik werd prima geholpen, het was geen enkel probleem.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Als er een ander verzorgingsproduct wordt meegeleverd dan waarom is gevraagd, graag even melden waarom. Was waarschijnlijk bewust gedaan vanwege leersoort, maar toch graag even mailen erover.

Pluspunten

Goede, stevige en leuke schoenen, snel bezorgd.

Pluspunten

Snel!

De zolen zaten er ingepropt, nu zijn ze wat bultig...

Pluspunten

Lieten vooraf weten dat er een kleurverschil zou zijn in de schoenen en dat ik ze mocht bekijken en ook weer terugsturen als ik dat wilden, of mocht houden met een korting

geen

Pluspunten

Wij zouden het niet weten

Pluspunten

?

?

Pluspunten

Na telefonisch informatie te hebben gekregen heb ik de schoenen besteld. Had ze de volgende dag al in huis. Prima service.

Pluspunten

Zeer vriendelijke, behulpvaardige, adequate verkoopsters. Prettige winkel op goede locatie.

Mijn gekochte en betaalde schoenen waren niet voorradig in de winkel. De schoenen werden thuis bezorgd. Zeer prettig tot nog toe. Echter werden de schoenen enkele weken na de afgesproken datum bezorgd. dit had te maken met het digitale systeem. ik neem aan dat dat inmiddels verbeterd is.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.