Pluspunten

Snel en netjes.

geen

Pluspunten

Zorgvuldige en snelle bezorging. Artikelen zijn prima!

Pluspunten

uitstekende service snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers bij telefonisch onderhoud

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had laarzen besteld die over 2 weken geleverd zouden worden. Na ruim 2 weken zelf een mail gestuurd waarop een reactie kwam dat de zwarte laarzen niet meer leverbaar waren. Antraciet kleur werd als alternatief aangeboden. Op deze mail heb ik niet gereageerd en inmiddels de zwarte laarzen ergens anders gekocht. Een week later krijg ik een mail van de Wolkyshop dat mijn zwarte laarzen onderweg zijn. Gelijk een reactie gegeven dat ik inmiddels voorzien was, maar de zending was al verstuurd. Advies was om de zending te weigeren aan de deur, dat heb ik gedaan. 2 dagen later een verontwaardigd telefoontje van de Wolkyshop dat ik de zending geweigerd had. Verhaal uitgelegd, en deze mevrouw begreep dat ik de laarzen ergens anders had gekocht maar ik had toch waarschijnlijk de mail verkeerd begrepen. Zucht!

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering, op te halen bij Post.NL punt

Pluspunten

Geen je word goed geïnformeerd

Pluspunten

snelle vlotte service/ vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad ivm ruilen en hoe te handelen met bijbetalen andere laarsjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ook bij omruilen. Snel geld op de rekening bij retour.

Nadeel de porto van € 7,50. Er moest 2 maal n retour. Dat is dus wel € 15,-- wat ik kwijt ben en dan hebbik geen slippers omdat ze te krap bleken.

Pluspunten

snelle levering, was helaas te smal en is retour gezonden, alles goed geregeld hoor!

Pluspunten

zeer vlotte afhandeling. ook goede dienst na verkoop en een uiterst vriendelijk telefonisch contact. P.S. de schoenen zijn ook prima!

Pluspunten

Klasse, mooie site, gebruiksvriendelijk, keurige hoe het hele proces is uitgevoerd.

Ik had het op vrijdag besteld en kreeg via de mail de bevestiging dat die dag erna op zaterdag bezorgd zou worden tussen 11.00 - 15.00 uur. Prima, maar ze werden niet afgeleverd. Die maandag in de loop van de ochtend bericht dat het maandag afgeleverd zou worden. Helaas was er op dat moment niet thuis. Via mail aangegeven datik het die andere dag na 15.00 uur zal ophalen bij de read shop. De volgende dag, heb ik het via PostNL opgehaald. Prima, alleen een min puntje dat de leveringsdatum niet klopte. Ik doe daar niet moeilijk over, ik vond dinsdag ook prima. Maar de vraag was: een verbeterpunt. als ik een berichtje had gehad, helaas we zijn verhinderd of er is iets tussen gekomen, was passender geweest. Nogmaals voor rest was het prima! Ik doe er niet moeilijk over!

Pluspunten

snelle en duidelijke afhandeling bestelling Schoenen zitten en lopen heerlijk schoenen gaan lang mee

Pluspunten

Behulpzaam, nemen de tijd voor je, goed advies (voor mij zéér belangrijk ivm moeilijk lopen vanwege spasticiteit)

Pluspunten

Overzichtelijke site, bestelling supersnel thuisbezorgd

Pluspunten

Snelle levering.Bijna altijd voldoende voorraad.Goede producten.Goede service.

Pluspunten

Pluspunten

Ik werd gebeld over de maat, dat ik beter een grotere maat kon nemen. Het was een ruiling, omdat die ander te groot/wijd was, maar deze viel anders. En het klopte, top!!!

nee

Niets

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.