super service

Er ging van alles mis waardoor mijn schoenen niet op tijd bij het afhaalpunt waren en dus was ik al met vakantie en mijn schoenen terug gestuurd ,kreeg een mail waarin men vroeg wil u het geld terug hebben en waarop ,inmiddels terug van vakantie direct geantwoord hierop en gevraagd of ze naar mijn huis adres gestuurd mochten worden waar ik ze de dag erna al had en ik er super blij mee ben

Snel bestelt en geleverd

Vlotte afhandeling

goede service

Een schoen drukte bij mijn teen. Zonder enig probleem werd meteen een vervangend paar opgestuurd.

Schoenen besteld, prima duidelijke site, snelle keurige levering. 1 puntje van kritiek, wilde dezelfde schoenen 2 dagen later weer bestellen in een andere kleur, schetst mijn verbazing ze plots in alle kleuren van 159 naar 179 euro waren gegaan. Geen nieuwe meer besteld, deze zijn al meer als een jaar 159 euro in een winkel evenals in jullie shop. Het gaat om de wolky wheel longbeach schoen.

Gewoon goed

Goed snelle levering

Was super goed

Ook op tijd in huis.

Stijl in comfort en uitvoering

Variatie in kleur, model en uitvoering zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit

Uitstekende service

Schoenen niet leverbaar, de andere dag kreeg ik mijn geld teruggestort

Goede schoenen

Goede schoenen. Snel geleverd!

Betere service kan niet,

Geweldig. In een woord.

Goede levering van de schoenen,doen wat ze beloven PS. Wolky schoenen zijn altijd goed

Prima adres voor je favoriete schoenen!

Snel en efficiënte levering!

hulpvaardigheid om de juiste schoenen te vinden

hulpvaardigheid om de juiste schoenen te vinden

Was prima geregeld met goede service.

Ik heb hier verder niets over te zeggen na me eerste zin.

Vlotte levering

Prima en vlotte levering van de bestelling.

Overzichtelijke website, snelle levering en terugbetaling

Fijn dat de terugbetaling zo snel weer op mijn rekening staat.

snelle levering, precies wat ik wilde hebben

zie boven

altijd mooi en goede schoenen

zoals gezegd goede schoenen, en op tijd geleverd

Snel verzonden, prima bedrijf!

Voor verzending zagen ze dat de kleur verschillend was, dus werd een nieuw paar geregeld. Toppie

Prima geholpen en zeer goede schoenen

duidelijke site snelle levering

Makkelijk om schoenen en model te vinden. Levering is snel en netjes

100%

Had voor mij leuke schoenen besteld, maar bij ontvangen en passen, te smal, en wat schertst mij verbazing, dat binnen enkele dagen het geld al was teruggestort. Dat vind ik echt top. Met vr, groet, H. Aalten

De schoen is van soepel leer. De maat is precies zoals beschreven.

Voor het eerst schoenen besteld en goed en correct afgehandeld. Voor herhaling vatbaar.

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.