top

top. Niks paste dus alles terug. Binnen 2 dagen mij geld terug. Super

Betrokken personeel

Heel direct contact en plezierig geholpen toen het via de site niet helemaal lukte.

Wéér goede service

In 2020 al eens besteld in Leiden, meneer wist precies nog wie ik was ná 1 jaar! Top! Én snelle levering!

Binnen een dag werden de schoenen naar tevredenheid geleverd, prima service.

Na telefonisch contact te hebben gehad met de shop, goede raad gegeven en vervolgens ok clogs besteld en teenslippers. Volgende dag keurig thuisbezorgd. Netjes verpakt. Ok clogs lopen prima en ook de teenslippers zijn goed.

Besteld en een snelle bezorging

Een overzichtelijke webschop

Top webshop

Vriendelijk, snel verzonden, keurig verpakt. Goede webshop. Kan ik aanbevelen.

Helemaal top.

Goede pasvorm en een redelijke prijs. Ze lopen helemaal top.

Wat meneer belooft heeft doet hij ook

Meneer heeft op mijn vraag gekeken of hij Bigfoot in maat 42 al kon leveren ook al stond deze maat niet op de site bij de door mijn gewenste kleur. Gelukkig voor mij is dat gelukt.

Netjes, op tijd en conform mijn wensen

Bestellen online gaat prima.

Super service!

Snelle levering en service is uitstekend bij contact

Vond het super dat ik mijn wolkys zo snel had en helemaal geweldig dat ik ook nog eens mijn 10€korting kreeg nogmaals dank je wel

Zowel reservering van de zomerstappers als het omruilen van de losse zooltjes was heel klantvriendelijk Mijn dank

super

grote collectie en een snelle levering

Snel bezorgd. Helemaal wat ik zocht.

Lang op zoek geweest naar deze kleur. Gelukkig was er nog een paar in mijn maat, voor een hele leuke prijs.

Goede service en klantvriendelijkheid

Gastvrij ontvangen. Goed en eerlijk advies. Weet waar hij het over heeft.

Snel geleverd en precies wat ik besteld had

Duidelijk op de website welke schoenen, welke features hebben met goede foto's.

Prima service en vooral fijn contact

Zéér goede ervaring met hun. Correct, snel en vooral fijn telefonisch overleg. Ik snap best dat ze niet alles zomaar voor niets opsturen en retour nemen. Zeker in deze tijden proberen ze toch nog wat te verdienen. Ik wens sowieso alle ondernemers heel veel sterkte in deze barre tijden. Wolky Shop Leiden, bedankt.

Jammer

Betreft Wolkyshop.NL Zending werd snel geleverd. Boots zaten in een oude beschadigde doos. Er zat geen materiaal in om de zending retour te sturen. Had gelukkig het pakpapier er voorzichtig afgehaald en dus hergebruikt. Maat was niet goed, nieuwe maat niet voorradig/leverbaar. Retourzending helaas voor eigen rekening, in mijn geval €7.25! Let op! Dit staat niet duidelijk vermeld op de website. Het staat in de "kleine lettertjes" bij Algemene Voorwaarden onderaan de site. Ik heb dus 7.25 betaald voor NIKS terwijl Wolkyshop.COM gratis verzenden en gratis retourneren hanteert. Let dus goed op bij wie je bestelt!

Helaas is de schoen maar van één kant te bekijken.

Als ik een leuke schoen zie vind ik het fijn om deze van alle kanten te kunnen bekijken. Tip: zet de breedte maat van de schoen erbij.

Prima service en snel omgewisseld

Bij Wolkyshop.nl een paar Wolky Active sandalen besteld dat ook snel werd geleverd. Echter helaas verkeerde type. Na een kort mailtje ontving ik per kerende post een vervangend paar met gratis retour verzendlabel voor het eerste paar. Prima service! Wolky Active en Action sandalen gebruik ik al vele jaren vanwege de goede pasvorm, loopgemak en lange levensduur. Een aanrader.

Slecht

Zij deden samen met Boost your Health, een winactie op Facebook. Ik deed dus mee en had aan alle voorwaarden voldaan. Maar zij vergeten zomaar mijn naam in het lijstje te zetten waar de winnaar getrokken word en deze fout word niet recht gezet. Het kan niet voor zo'n bedrijven dat je toevallig een deelnemer vergeet die aan alle voorwaarden voldeed!! Dit is echt slechte reclame voor beide bedrijven, als je iets doet, moet je het goed doen of niet!

Shit

Shit

Snel verzonden, schoenen zitten heerlijk!

Duurde even voor ik een aankoopbevestiging via de mail ontving, maar daarna ging de verzending vlot. Netjes verpakt en goed produkt.

Alles correct verlopen

Prachtige schoenen gekocht, toch beetje te klein, oops... Schoenen teruggestuurd en meteen ook juiste maat besteld. Mailverkeer hieromtrent werd snel opgevolgd, met heldere uitleg van protocol. Volgende dag reeds schoenen ontvangen en één week later werd mijn retourzending correct terugbetaald. Prima service dus, of zoals wij in Vlaanderen zeggen : Goe bezig !

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.