Zeer tevreden over mijn bestelling

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd. Goede service! Fijne website. Ik beveel KKEC van harte aan.

Snelle levering, netjes verpakt met een leuk kaartje erbij, erg attent!

Super snel

Het bestelde was super snel in huis. Ben erg tevreden.

Product netjes en op tijd geleverd.

Product netjes en op tijd geleverd.

makkelijk besteld, snel geleverd

eenvoudig en makkelijk te bestellen, goede informatie betreffende levering. mooi verhaal en aandacht voor product en klant

Snel en goed

Snelle levering. Duidelijke mails. Goed op de hoogte gehouden over leverdatum en tijd. Alleen jammer dat ik bij 1 ding wel met cadeauverpakking kon kiezen en bij de ander niet.

Snelle levering en zeer tevreden over het produkt.

Aandacht en waardering voor de klant met een persoonlijk kaartje en iets lekkers erbij.

Topproduct snel geleverd

Leuk spel !

Vriendelijke en klantvriendelijke medewerkster.

Mijn ervaring met KKEC is zeer goed ! De aankoop was keurig verzorgd en zorgvuldig verpakt. Een compliment waard.

Goede service!

Cadeautjes zijn leuk ingepakt en er zat ook een leuk chocolaatje bij!

Geweldig!

Alles super snel en goed geregeld!

Snel verzonden en ontvangen, mét een lief persoonlijk kaartje van hey Kkec team!

Prima en snel!

Snelle levering en prettig telefonisch contact.

Leuk aanbod, vlot verstuurd

Leuke webwinkel met allerlei grappige en betaalbare cadeautjes. Alles werd goed verpakt en snel opgestuurd, en er zat een attentie en een stuk inpakpapier bij. Heel leuk. Toch voelde het een beetje, tja liefdeloos, alsof alles klakkeloos in een te grote doos was gegooid. Jammer, want het assortiment en de extra aandacht (chocolaatje, inpakpapier) doen vermoeden dat hier juist wel betrokken mensen achter zitten. Misschien had de inpakker zijn dag niet, haha. Ik ben hoe dan ook heel tevreden en kom zeker terug als ik een cadeautje zoek.

Hele goede service.

Was heel erg duidelijk, ze stuurden een mailtje dat ik het kon ophalen in de winkel. Het was allemaal heel erg goed geregeld en de werknemers waren heel aardig.

Snel en vriendelijk geholpen.

Prima service!!

Bestelling lag en dag erna klaar in de winkel, het ophalen en verpakken was prima (met een lekker tony chocolaatje erbij ;-)).

Super winkel met super personeel!

Een van mijn favoriete winkels in Rotterdam! Zelfs in tijden van corona als de winkel dicht is super vriendelijk en behulpzaam personeel! Super dat er een afhaal mogelijkheid is en hoop heel snel weer bij jullie te kunnen shoppen <3

Goed ingepakt, en alle servies is heel aangekomen dikke duim omhoog.

Zeer mooie items en veilig verpakt.

Alles was goed verpakt en razendsnel bij mij thuis. Keurig hoor

Zeer teleurstellend

Het ging om een valentijnskado , wordt geleverd in echt saai pakpapier dan kom je een doos tegen met tape als je die na enige tijd open hebt zie je ergens in de doos je kado en je kaart , kaart waar niks opstaat ondanks dat gevraagd werd bij de bestelling voor wie het is en wat je tekst is, kortom erg teleurstellend en dat voor een niet goedkope prijs.

Vriendelijk, snel en mooie kwaliteit

Na de bestelling was er telefonisch contact om de details van de bestelling te verifiëren en werd advies gegeven over materiaal en kleur. De print kwam na 2 dagen al en is prachtig van detail en kleur. Aanrader om hier te bestellen.

Snelle, makkelijke bestelling. Helemaal leuk ingepakt, met een kaartje en chocolaatjes. Echt een feestje.

Geweldig, fantastisch, magnifiek!

Geweldige service. Snel. Gepersonaliseerd met extra cadeautjes in de verzendverpakking en een handgeschreven kaartje. Vooral het laatste heeft een fantastische persoonlijke touch. We hebben 2 beelden van Frida Kahló gekocht, één voor een verjaardag en de ander voor onszelf. We zijn zelf ondernemers en gaan jullie aanpak overnemen. Top!

Beurstraverse 186

3012 AT Rotterdam