Fijne site om op te kijken en snel bezorgd!

Bij de meeste producten was er de mogelijkheid om jouw product in te laten pakken. Het was heel goed ingepakt en was ook snel bezorgd. Zeker de moeite waard om tussen alle leuke producten te kijken.

Volgens afspraak en klasse service

Volgens afspraak besteld en bezorgd met een persoonlijk geschreven bedankje!

Erg persoonlijk

Fijne webshop met een persoonlijk tintje. Zou alleen daarom al hier terug komen.

Goede service, snel bezorgd en goed verpakt.

Mijn bestelling kwam de volgende dag binnen en was heel goed verpakt (breekbaar) er zat een kaartje en een chocolaatje bij. :)

Super blij en top service!

Netjes bestelling ontvangen, en duidelijkheid na bestelling en betaling. Heel lief, zelfs een hand geschreven kaartje daarbij.

Duidelijke site en goede service

De site was duidelijk en makkelijk in gebruik. Mijn pakketje kon ik al snel ophalen in de winkel en als verrassinkje zat er ook nog een kaartje bij van het service team en een klein chocolaatje :)

Gewoon goed.

Snelle levering. En het persoonlijke kaartje erbij vond ik echt heel attent. Top!

Ronduit geweldig

Pakketje snel ontvangen, netjes verpakt en tot mijn verrassing een persoonlijk geschreven kaartje en zakje kruidnoten erbij. Chapeau!

Toppers

Goede communicatie en snel werken

Kerstcadeau

Online bestelling voor kerst gedaan en ontzettend snelle levering en leuk ingepakt. Klein zakje pepernoten als verrassing en een persoonlijk kaartje. Dit is pas een top service. Ga zeker nog eens bestellen.

prima service, snelle afhandeling.

Prima service en een snelle correcte afhandeling van de bestelling (en) .

Helemaal naar wens

Bestelling snel en keurig op tijd geleverd. Met ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal prima.

Een pakketje vol aandacht.

Pakket keurig ingepakt. Op tijd geleverd, zoals beloofd. Lief kaartje en versnapering erbij. Zeer verzorgt. Alsof het een cadeautje voor mij was.

Top, snel, lekkers

4 dingen besteld. Zat goed verpakt in een doos. We kregen er ook een zakje pepernoten bij en een bedank briefje heel schattig!

Super winkel/webshop ik had een vraag en had ze gebeld vriendelijk personeel persoonlijk kaartje bij de bestelling en nog een zakje pepernoten ivm sinterklaas pakje was er ook de volgende dag zoals aangegeven

Snelle nette service

Pakketje was netje verpakt en werd snel gestuurd. Prima service!

Persoonlijk kaartje erbij Super!👍😊

Prima en snel afgehandeld.

Zie boven.

Echt top prestatie

Hele snelle levering

Goede service en snelle levering

De klant staat centraal en we werden ongevraagd op een kortingsaktie gewezen. Zeker een bedrijf om te onthouden wanneer het gaat om maatwerk voor reproducties van kunst en eigen fotomateriaal.

Alles volgens afspraak geleverd, super!

Leuke website... snelle afhandeling... fijne aankoop

Aanrader voor iedereen !

Leuke website... snelle afhandeling... fijne aankoop

Aanrader voor iedereen !

Klantvriendelijk, niet op vrijdag bestellen

Heel lief met kaartje in de doos van de bestelling. Breekbare onderdelen ook goed verpakt in stevig bubbel-plastic. Ik was alleen een beetje teleurgesteld over hoe lang het duurde voor de bestelling er was. Ik bestelde op vrijdag rond een uur of 4 smiddags, uiteindelijk is mijn pakketje pas maandag op de post gedaan en dinsdag aangekomen. Verder miste ik formaten in de beschrijving van https://www.kkec.nl/sass-belle-cats-whiskers-mini-planter.html . Ik had hem iets groter verwacht denk ik.

Snel en klantvriendelijk

De bestelling was makkelijk geplaatst. Bij de bestelling zat een met de hand geschreven kaartje en een kleine versnapering. Erg leuk dat winkels nog zo'n persoonlijke touch geven aan een pakketje!

Beurstraverse 186

3012 AT Rotterdam