Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap!! De winkel in het “real life” is ook heel leuk!

Heel blij met de snelle service.

De canvas die wij besteld hadden was snel klaar en prima service.

Snelle levering.

Jammer alleen dat er twee knijpertjes van de fotostandaard verbogen waren.

Uitstekende service

Snel besteld en snel geleverd. Netjes en goed veilig ingepakt met een lekker laddertje erbij

Perfect!

Uitstekend geholpen. Na bestelling bleek er wat mis te zijn met ons product. Kan gebeuren. Maar is professioneel en service gericht opgelost door Daphne Hekhuis. Top!

Top geholpen.

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben erg tevreden. Ze hadden er ook een leuk kaartje bij gedaan. Ik raad KKEC aan bij vrienden.

Leuke en goede service!

Leuk een kaartje erbij! Ben blij met mijn product en met de service! Ik zou zeker nog een keer bestellen en al helemaal als ze de BT21 collectie zouden uitbreiden :D

Snel en dyideli service

Snelle service en duidelijke producten, goede website

fantastisch

snelle levering keurig verpakt

Speciaal leuke , bijzondere cadeautjes !

Prettig bestellen en goed bezorgd , makkelijk te bestellen .

De personeel is super aardig en behulpzaam. Erg tevreden en erg blij met mijn bestelling

Ik ben overdonderd door de vriendelijke service. Ik kreeg een vriendelijke mail toen een van de bestelde artikelen niet op voorraad was . En een schattig presentje ter compensatie. Wat een leuke ervaring! Dus in een woord geweldig

Netjes en goed verpakt en een prima services

Goed verzorgd en snel geleverd

Geweldige service

Ik had 2 verschillende bestellingen geplaatst omdat ik bij de 1e bestelling 1 ding had vergeten en heb daarna een bericht gestuurd die meteen is afgehandeld en hebben ze mij een bericht teruggestuurd dat de bestelling samengevoegd wordt en de verzendkosten van de 2e bestelling is teruggestort.

Geweldig en fantastisch

De planner en de mok kwamen beide heel erg op tijd binnen. Het zat supergoed verpakt en ik kreeg er een leuk extraatje bij. Ik vind KKEC ene erg leuke plek met bijzondere spullen. Aan te raden!

Toen ik mijn bestelling had geplaatst en had betaald stond er helaas nog dat ik niet had betaald ook al was het al afgeschreven. Ik heb toen in de ochtend meteen gebeld en jullie hebben me erg fijn geholpen. De volgende dag had ik het in huis.

Goed advies en info op alle fronten!

Uitgebreid advies tot en met bezorging!

Uitstekend!

Snelle service!

Geweldig (geen 9,5 maar een 10)

Leuke producten, geen moeite te veel om de klant te helpen en het naar zijn zin te maken. Heel aardig en attent personeel.

Very nicely packed and a great gift that my daughter is very happy with!

Positief

Snelle aflevering, goede service bij afhalen, product naar behoren.

Top service!

Heb bestelling (incl. betaling) geplaatst op een zondagochtend, stond diezelfde middag klaar in winkel. Was iets vroeger dan ik verwachtte, dus had telefonisch contact opgenomen met verontschuldigingen; geen enkel probleem om wat later in de week (of de daaropvolgende) te komen en zoals gebruikelijk zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers die bijdragen aan de warme sfeer van deze winkel. Toffe, originele producten en de meest aardige mensen die u zich maar kunt bedenken. Prachtzaak.

Snelle levering, het was ook erg leuk om een handgeschreven bedankje bij de bestelling te ontvangen

Snelle levering, het was ook erg leuk om een handgeschreven bedankje

Beurstraverse 186

3012 AT Rotterdam