Mooie beker met de skyligt van Rotterdan

Mooie beker, vlotte levering goed verpakt. En super mooie kwaliteit

Uitstekende service! Snelle reactie.

Snelle levering en een leuke verrassing bij de bestelling gekregen.

Goed en vriendelijk geholpen, ook nadat ik mijn shop afspraak moest verzetten en ik de vriendelijke zieke eigenaar aan de telefoon kreeg. Ik belde hem uit bed, maar dat was geen probleem

Goed product, fijne service

Makkelijk afspraak te maken. Vriendelijke medewerkers, en ruime keuzes in artikelen en producten

Super snelle levereing!

Heel erg goed! Super snelle levering en helemaal gratis!

Heel blij mee.

Prima ervaring, snel geleverd. Goed verpakt. En zeer attent een handgeschreven kaartje. Ondanks de verzending via post, voelde dat als zeer persoonlijk. Ook heel blij met het product, een sieraad voor de kamer, die geweldige Kuip.

Tot nu toe heb ik alleen maar goeie ervaringen gehad m.b.t het bestellen van eigen foto's bij KKEC. Mocht er iets onduidelijk sijn of ze hebben advies dan wordt er altijd met de klant overlegd voordat ze overgaan tot printen. Wanneer ze advies geven wordt dit ook concreet onderbouwd en uitgelegd waarom je bijv voor een bepaalde grootte wel of nietkan gaan. De klantenservice is goed en de prijs kwaliteit verhouding is top.

Snelle levering.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes in tweeën verpakt. Er zaten ook twee hand geschreven kaartjes bij dat vond ik heel attent.

Mijn pakketje was heel snel bezorg! Leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje! Zeker een aanrader en de kaartjes zijn heel leuk (:

Ik ben echt ontzettend blij dat ik bij jullie heb besteld!

Ik heb via jullie website een aantal artikelen besteld. Er was gewoon een functie dat cadeautjes konden worden ingepakt en zelfs de mogelijkheid om de gelegenheid in te vullen. Dat is echt geweldig. Dat zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen. Ook de levering was snel en de producten hebben een goede kwaliteit. Ook de chocolaatjes die ik bij de bestelling kreeg zijn allemaal signalen hoeveel extras jullie doen buiten het leveren van de producten. Met andere woorden, ga zo door en ik kijk uit naar mijn volgende bestelling!

Uitstekende service

Goede service gehad, pakket was op tijd bezorgd en was precies zoals verwacht.

Jammer alleen dat je niet meer dan 5sterren kunt geven, ze verdienen een dikke vette 10

Leuke spullen

Jammer dat het niet de volgende dag in huis was, zoals beloofd op de site. Vroeg in de ochtend besteld, gelijk betaald, gelijk bericht van jullie gekregen dat het ontvangen is. Niet zo leuk als het voor een kadootje is.

De lamp is in één woord geweldig. De levering heel snel. En er zat een gezellige kaart bij met wat lekkers. Blij dat ik jullie gevonden heb.

Super tevreden!

Mijn bestelling kwam eerder verwacht binnen en ik ontving er een lief kaartje bij :) Ik zal zeker binnenkort weer bestellen!

Snel binnen, mooie kwaliteit spullen.

Mooie spullen , snelle levering en heel goed verpakt.

Snelle verzending, mooi ingepakt

Snelle verzending, heel netjes ingepakt. Leuk kaartje erbij met een kleine verrassing.

Goede snelle service

Een leek assortiment aan Rotterdamse goodies tegen eeb betaalbare prijs. Goede klantenservice en snelle levering.

Prachtige kaarten doch slecht verpakt

We vonden de kaarten geweldig maar de verpakking was onvoldoende. Het was aan de bovenzijde open. De kaarten konden er zo uitglijden.

Prima hoor.

Netjes op tijd geleverd. Het doosje had wat kleiner gekund, maar oké.

Leuke hebbedingetjes

Snelle service, leuk verpakt, vriendelijke mensen

Mijn eerste ervaring.

In de Corona tijd was dit de eerste ervaring met KECC. Online besteld en afgehaald. Alles oké....alleen bleek dat ik de verkeerde had besteld.

Snel bezorgd en mooi verpakt

Top webwinkel en snel verzonden

Snel, goed, nette prijs

Niks op aan te merken en leuk personlijk kaartje

Beurstraverse 186

3012 AT Rotterdam