Pluspunten
Gewoon goede selectie van wijnen en goede service
Pluspunten
Heel duidelijk en overzichtelijl, snel, prima aanbod.
Pluspunten
Wijnen met een super prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
snel en adequaat
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle levering !
Pluspunten
Zeer snelle service, geweldige wijnen!
Pluspunten
Tijdens de digitale betaling ging er iets mis en moest het gehele bestel proces opnieuw worden uitgevoerd. De volgende ochtend werd ik door Aarts wijnen gebeld om te verifiëren dat er niet twee bestellingen waren gedaan maar één. Een zeer attente manier om vergissingen tijdig te voorkomen.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vriendelijk, goede adviezen, mooie winkel.
VerbeterpuntenGeen idee. Misschien, jammer dat proeverijen alleen op zaterdag zijn. Leuk als het eens op een donderdag-, of vrijdagavond zou zijn.
Pluspunten
Gewoon alles netjes conform afspraak geleverd. Het deel van afspraken nakomen, lukt niet veel bedrijven nog tegenwoordig. We zullen zeker vaker bestellen.
Wij wachten nu al 2 weken op onze prosecco! As u net zo snel bent met leveren als dat u bent met het verzoek om een beoordeling in te zenden, dan was alles OK geweest. Komt over als een knullig bedrijf!
Pluspunten
Heel aardig personeel, super service en heerlijk wijn.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles prima in orde, prijs kwaliteit verhouding, levering, alles top! Aanrader
Pluspunten
Pluspunten
Persoonlijk contact (even een groet of een bedankje op de factuur)
Pluspunten
snelle levering en wat je vraagt krijg je.
Beeksestraat 29
4841 GA Prinsenbeek